Bosch SDS-plus fladmejsel 20mm

Bosch
SDS-plus fladmejslen er ideel til forskellige anvendelser i beton og giver mindre fastklemning og hurtigere fremskridt
SDS-plus fladmejslen er ideel til forskellige anvendelser i beton og giver mindre fastklemning og hurtigere fremskridt
Varenummer:
2609390394

På lager

Inkl. moms: DKK 113,00 Ekskl. moms: DKK 90,40
Beskrivelse
Detaljer
  • Selvslibende kraftribber giver en højere hastighed for fjernelse af materiale og forhindrer, at mejslen sætter sig fast
  • Tænderne på mejselkanten giver hurtigere arbejdsresultater

SDS-plus fladmejslen giver mindre fastklemning og hurtigere fremskridt i beton end standardfladmejsler. De selvslibende kraftribber skaber ikke blot tværgående men også lodrette revner i materialet. Dette giver en højere hastighed for fjernelse af materiale og forhindrer, at mejslen sætter sig fast. Desuden giver tænderne på mejselkanten hurtigere arbejdsresultater. Mejslen er beregnet til brug i beton og mursten til tilpasningsarbejde, ødelæggelse eller fjernelse af vægge, renovering af fuger og rydning af forstærkninger. Den er kompatibel med en SDS-plus mejselforsats, eller den kan anvendes direkte i SDS-plus borehammere med rotationsstop.

SDS-plus fladmejslen giver en 30% længere levetid og en 15% højere hastighed for fjernelse af materiale end standardmejsler.

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 0-5 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.