Fokus på Festool MFT Fixing sæt 201311 til MFT arbejdsbord

Verdens bedste arbejdsbord bliver mere alsidig og giver betydeligt flere anvendelsesmuligheder i hverdagen med MFT Fixing sæt. Festool MFT Fixing-sæt 201311 er det ideelle supplement til Festool MFT3 arbejdsbord. MFT Fixing sæt består af forskellige anslag, tvinger og spændeelementer, til hurtig og fleksibel opspænding og fastgørelse af emner i forskellige tykkelser og faconer på arbejdsbordet. Fås kun i en begrænset periode.

Perfekt Festool systemudvidelse. Med den limiterede specialudgave af Festool SYS MFT Fixing-sættet gør du den måske mest alsidige arbejdsbænk – Festool arbejdsbordet MFT – mere alsidig. Det giver dig flere anvendelsesmuligheder i det daglige arbejde. Sættet bestående af én-hånds-tvinger, spændeelementer, små anslag i knapform, låsegreb og lavprofilanslag, det hele ligger kompakt i en Systainer og hjælper dig til at arbejde hurtigere og mere effektivt. Det limiterede Festool MFT Fixing-sæt i SYSTAINER, fås kun i en kort periode. Ikke til at undvære på lang sigt.

Festool_sys_sysmftfxset_201311_p_01b

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Styrker og fordele med Festool MFT Fixing-sæt
►► Perfekt i system: Festool SYS-MFT Fixing-sættet gør MFT arbejdsbordet, det måske mest fleksible arbejdsbord i verden, mere alsidig og giver betydeligt flere anvendelsesmuligheder i hverdagen.

►► Spændeelementer MFT-SP, også til opspænding af runde emner.

►► Små anslag i knapform: sættes fast i hulpladen på MFT arbejdsbordet og fastholder emner i alle mulige faconer under bearbejdningen.

►► Nem fastgørelse og fiksering af emner i forskellige størrelser, faconer og tykkelser: med fire forskellige anslag. Sparer tid og giver fleksibilitet.

►► Altid velsorteret: Alle Festool MFT Fixing-sættets dele ligger sikkert i Systaineren. Og Festool SYS MFT Fixing-sættet er således kompatibelt med hele Festool Systainer systemet – let at forbinde og transportere.

►► Én-hånds-tvinger i metal til vandret opspænding af emner på MFT arbejdsbordet ved hjælp af hulpladen eller lodret opspænding ved hjælp af MFT-profilens V-not.

►► Lavprofilanslag til meget flade emner som f.eks. plademateriale. Pladerne kan på den måde bearbejdes sikkert helt ud til kanten, fx ideel ved slibning.

Festool_hb_mft3_201311_a_04a

 

 

Festool MFT Fixing-sæt produktoplysninger
Festool_sys_sysmftfxset_201311_a_01a► De robuste metaltvinger kan ikke bare fastgøres i hulpladens huller, men kan også sættes i bordprofilens V-not – når emnet skal opspændes lodret.

 

 

 

 

 

Festool_201311_10a► Slibning, fræsning eller boring – med disse spændeelementer kan du ikke kun opspænde flade, men også runde emner hurtigt, nemt og sikkert.

 

 

 

 

 

Festool_sys_sysmftfxset_201311_a_02a.jpg ► De er ideelle til meget tynde pladematerialer og gør det muligt at bearbejde hele fladen helt ud til kanten.

 

 

 

 

 

Festool_sys_sysmftfxset_201311_a_03a► Det er således også muligt at opspænde individuelt formede emner perfekt.

 

 

 

 

 

 

Fordele ved Festool MFT Fixing-sæt
►► Fuld fleksibilitet – i Festool MFT Fixing-sættet er der to nye anslag, der optimalt supplerer de eksisterende én-hånds-tvinger og spændeelementer: de små anslag i knapform og lavprofilanslagene til meget flade emner.

►► Perfekt systemudvidelse til arbejdsbordet MFT fra Festool. Kompatibel med alle MFT-modeller og Festool Systainer-systemet. Og for at garantere en sikker og nem transport ligger alle MFT Fixing-sættets dele velsorteret i Systaineren.

►► Nem fastgørelse og fiksering af emner. Tilbehøret i Festool SYS-MFT Fixing-sættet sparer tid og giver fleksibilitet ved fastgørelse og fiksering af emner. Det giver dig flere anvendelsesmuligheder, og du kan bearbejde alle emner optimalt.

Festool_sys_sysmftfxset_201311_a_04a

 

Festool SYS-MFT Fixing-sæt 201311 består af:
2 x én-hånds-tvinge FS-HZ 160
2 x spændeelement MFT-SP
4 x låsegreb
4 x lille anslag (Bench dogs)
2 x lavprofilanslag
lev. i SYSTAINER SYS 1 T-LOC

Festool MFT Fixing sæt 201311, tryk på link for at få pris i vores webshop dorchdanola.dk på det.

 

Dorch & Danola Din Festool forhandler!
Hos Dorch & Danola kan du bl.a. finde et bredt sortiment indenfor Festool maskiner og tilbehør. Dorch & Danola værktøjscenter har et stort og varieret udvalg af forskellige typer af elværktøj, håndværktøj, arbejdstøj og meget mere i anerkendte brands som fx Festool, Makita, Metabo, Milwaukee, alt sammen til lave priser. Hos Dorch & Danola er det kvalitet, brugertilfredshed og pris, der kommer i første række. Dette betyder også, at alle de forskellige typer værktøj og tilbehør, du her kan finde, findes i den højeste kvalitet.

Festool elværktøj og Festool tilbehør finder du masser af hos Dorch & Danola, og du kan undersøge hele udvalget på dorchdanola.dk. Hvis du skulle have nogen spørgsmål, kan du nemt kontakte os, og få gode råd og vejledning.