Fokus på Festool rundsav HK 55

Festool HK55 rundsav er den alsidige håndrundsav til træarbejdet, med høj ydelse og præcision. Kap-/geringsskinnerne FSK og føringsskinnerne FS muliggør præcise snit, og den ergonomiske konstruktion giver nem håndtering og masser af komfort, f.eks. ved indstilling af dybde- og geringsvinklen. Rundsaven er på 1200W og med en skæredybde op til 55 mm.

HK 55 rundsaven har et højt omdrejningsmoment på 1200 W, motor med effektelektronik sikrer konstant strøm, under savning.

Klik og færdig. Det er enkelt at koble HK 55 rundsaven sammen med kap-/geringsskinnen FSK, som kan leveres i tre længder. På den måde har du lynhurtigt en mobil afkortersav, der er let at håndtere og laver præcise og nøjagtige vinkel snit.

Sikker og nem håndtering takket være indstilling af skæredybde med dyk funktion, fjernbetjent pendul hætte.

festool rundsav hk55_

 

 

 

 

 

 

 

 

festool rundsav hk55Nem dybdeindstilling: Tryk håndtaget sammen, og indstil den ønskede skæredybde ved hjælp af den godt synlige og let aflæselige skala, slip håndtaget –færdigt arbejde. På samme måde kan dyksnit udføres let og komfortabelt ved brug af dykfunktionen.

 

 

festool rundsav hk55_Sikker betjening af skærmen: Skærmen kan bevæges bagud fra det forreste greb for at fritlægge savklingen og give frit udsyn til savklingen. På den måde holdes hænderne altid i sikker afstand fra savklingen.

 

 

 

festool rundsav hk55_Høj sikkerhed med spaltekniv: Spaltekniven gør det muligt at save uhindret, spændingsfrit og sikkert. Da den er integreret i den fjeder-monterede skærm kan dyksnit også saves uhindret og sikkert.

 

 

 

festool rundsav hk55_Skueglas og snitviser: Den åbne konstruktion og skueglasset på indersiden giver godt udsyn til afmærkningen og savklingen. Den gennemgående snitviser øger præcisionen yderligere.

 

 

 

festool rundsav hk55_FastFix udskiftning af savklinge: Savklingen udskiftes hurtigt med én hånd og uden brug af værktøj. Det sparer tid og øger kvaliteten. Da det bliver en selvfølgelighed at arbejde med en savklinge, der passer til materialet.

 

 

 

festool rundsav hk55_All-inclusive SERVICE: Fri reparationsservice i 3 år –inklusive sliddele, tyveriforsikring og meget mere.

 

 

 

 

 

 

Festool FSK kap-geringsskinne til rundsav HK 55
Festool FSK_1Låses i en håndevending: HK (C) kan forbindes med kap-/geringsskinnen og løsnes fra kap-/geringsskinnen igen i en håndevending. Alt efter om du vil save med skinne eller med fri hånd.

 

 

 

Festool FSK_Anslagssystemet: Den faste anslagsbolt og det indstillelige anslag gør det muligt at lave ensartede vinkelsnit fra -60° til +60°. De mest almindelige vinkelindstillinger går i hak i skinnen. Det letter arbejdet.

 

 

 

Festool FSK_Tilbagetræksfunktionen: Kap-/geringsskinnener udstyret med en anslagsrytter og et integreret gummi-bånd, som bringer HK (C) automatisk tilbage i udgangsposition igen og der-medsikrer, at saven altid er klar til brug.

 

 

 

Teknisk data – Kap-/geringsskinner FSK 250/420/670
Materiale tykkelse FSK 250 FSK 420 FSK 670
HKC 55 + FSK 50 mm 265 mm 435 mm 685 mm
Snitlængde ved 90° 20 mm 313 mm 485 mm 735 mm
Vægt  0,97 kg 1,25 kg 1,64 kg
Vinkelsnit  -45° til +60° -60° til +60° -60° til +60°

 

Hovedanvendelser HK55
Langs- og tværgående snit indtil 55 mm materialetykkelse
Afkortning af taglægter
Savning af forskallingsbrædder/forskalling
Savning af brædder
Tilskæring af plademateriale

Tekniske data på HK 55
Strømforbrug 1200 W
Omdrejningstal i tomgang 2000 -5200 rpm
Savklingediameter 160 mm
Skæredybde 0°, 90° 0-55 mm
Skæredybde ved 45°/50° 42/38 mm
Vinkelområde 0-50°
Tilslutning til støvudsugning Ø 27/36 mm
Vægt 4.4 kg

 

Dorch & Danola – Din Festool forhandler!
Festool rundsav HK 55 fåes i 3 udgaver, tryk på link for at få pris i vores webshop dorchdanola-netbutik.dk på dem.

HK 55 EBQ-Plus-FSK420 574678
(leveringsomfang: W18 HW Standard klinge, betjeningsværktøj, FSK 420 kap-/geringsskinne, I SYS 4 T-LOC SYSTAINER)

HK 55 EBQ-Plus-FS 574673
(leveringsomfang: W18 HW standard klinge, betjeningsværktøj, FS 1400/2 føringsskinne, I SYS 4 T-LOC SYSTAINER)

HK 55 EBQ-Plus 561731
(leveringsomfang: W18 HW standard klinge, betjeningsværktøj, I SYS 4 T-LOC SYSTAINER)

festool rundsav hk55_

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kæmpe udvalg af Festool rundsave og dyksave hos Dorch & Danola
På hjemmesiden www.dorchdanola.dk, kan du finde et bredt udvalg inden for rundsave og dyksave fra Festool. Festool laver værktøj i høj kvalitet til den professionelle håndværker, som du kan finde til billige onlinepriser på webshoppen dorchdanola.dk

Ud over rundsave og dyksaver, kan du også købe meget andet Festool værktøj i høj kvalitet hos Dorch & Danola. Priserne er altid i bund i håndværkerbutikken og på webshoppen, og alle kan købe på webshoppen. Du finder værktøj som overfræser, excentersliber, save, bits, bor og meget andet i den store webshop. Der er ingen tvivl om, at du ikke leder forgæves efter værktøj på  dorchdanola.dk. Der er altid mange gode fordele, når du handler værktøj hos Dorch & Danola. De mange fordele har gjort, at rigtig mange håndværkerfirmaer og andre indenfor industrien kun benytter os. Hos Dorch & Danola er vi meget stolte af vores udvalg af værktøj i høj kvalitet, som fx Festool. Du kan handle på vores webshop døgnet rundt og 365 dage om året. Du kan også være sikker på, at du kan købe værktøj hos os i lang tid fremover, da Dorch & Danola allerede har eksisteret i mange år. Vi har kunne eksistere i mange år, da vi altid yder en god service til alle vores kunder, der køber værktøj og andet hos os.

Værktøj i høj kvalitet finder du hos dorchdanola.dk.

festool rundsav hk55_