Fokus på Festool rundsav HK 85

Festool rundsav HK 85 hvad enten det gælder afkortning af massivt træ, afrunding, tilskæring af planker, firkanttømmer eller brædder, savning af tapper eller tilskæring af enhver form for plademateriale, så leverer den robuste HK 85 rundsav med 2.300 watt den ideelle kombination af ydelse og komfort. Sammen med det omfattende udstyr og enestående tilbehør som fx den justerbare notfræser er Festool HK 85 rundsaven et pålideligt universaltalent til byggepladsen.

Festool rundsav HK 85 har 2300 watt for maksimalt drejningsmoment, selv for vanskeligt arbejde i massivt træ.

HK 85 rundsaven er multifunktionel med det justerbare rille fræser konverterings tilbehørssæt, forvandles denne bærbare rundsav til en rille fræser.

Sammenkoblet med kap-/geringsskinnen FSK er Festool HK85 rundsaven hurtig, præcis og en mobil afkortersav. Sikker og helt præcis savning langs føringsskinnen selv i hårdt massivt træ.

festool rundsav hk 85

 

 

 

festool rundsav hk55Nem dybdeindstilling: Tryk håndtaget sammen, og indstil den ønskede skæredybde ved hjælp af den godt synlige og let aflæselige skala, slip håndtaget –færdigt arbejde. På samme måde kan dyksnit udføres let og komfortabelt ved brug af dykfunktionen.

 

 

festool rundsav hk55_Sikker betjening af skærmen: Skærmen kan bevæges bagud fra det forreste greb for at fritlægge savklingen og give frit udsyn til savklingen. På den måde holdes hænderne altid i sikker afstand fra savklingen.

 

 

 

festool rundsav hk55_Høj sikkerhed med spaltekniv: Spaltekniven gør det muligt at save uhindret, spændingsfrit og sikkert. Da den er integreret i den fjeder-monterede skærm kan dyksnit også saves uhindret og sikkert.

 

 

 

festool rundsav hk55_Skueglas og snitviser: Den åbne konstruktion og skueglasset på indersiden giver godt udsyn til afmærkningen og savklingen. Den gennemgående snitviser øger præcisionen yderligere.

 

 

 

festool rundsav hk55_FastFixudskiftning af savklinge: Savklingen udskiftes hurtigt med én hånd og uden brug af værktøj. Det sparer tid og øger kvaliteten. Da det bliver en selvfølgelighed at arbejde med en savklinge, der passer til materialet.

 

 

 

festool rundsav hk55_All-inclusive SERVICE: Fri reparationsservice i 3 år –inklusive sliddele, tyveriforsikring og meget mere.

 

 

 

 

 

festool rundsav hk 85Festool HK 85 rundsav er multifunktionel, rundsaven kan hurtigt og let konverteres til en notfræser, ved at installere rillefræser enheden (ekstra tilbehør). Med rillefræser enheden er du sikret en høj overfladekvalitet og hurtigt arbejdstempo med vendbare hårdmetal skær og side-skær, samt mellemliggende ringe til at indstille den ønskede bredde.

festool rundsav hk 85+Festool rundsav HK 85=festool rundsav hk 85festool rundsav hk 85

 

Festool FSK kap-geringsskinne til rundsav HK 85
Festool FSK_1Låses i en håndevending: HK (C) kan forbindes med kap-/geringsskinnen og løsnes fra kap-/geringsskinnen igen i en håndevending. Alt efter om du vil save med skinne eller med fri hånd.

 

 

 

Festool FSK_Anslagssystemet: Den faste anslagsbolt og det indstillelige anslag gør det muligt at lave ensartede vinkelsnit fra -60° til +60°. De mest almindelige vinkelindstillinger går i hak i skinnen. Det letter arbejdet.

 

 

 

Festool FSK_Tilbagetræksfunktionen: Kap-/geringsskinnener udstyret med en anslagsrytter og et integreret gummi-bånd, som bringer HK (C) automatisk tilbage i udgangsposition igen og der-medsikrer, at saven altid er klar til brug.

 

 

 

Teknisk data – Kap-/geringsskinner FSK 250/420/670
Materiale tykkelse FSK 250 FSK 420 FSK 670
HKC 55 + FSK 50 mm 265 mm 435 mm 685 mm
Snitlængde ved 90° 20 mm 313 mm 485 mm 735 mm
Vægt  0,97 kg 1,25 kg 1,64 kg
Vinkelsnit  -45° til +60° -60° til +60° -60° til +60°

 

Hovedanvendelser HK 85
Længde- og tværsnit op til 85 mm materialetykkelse
Alsidige anvendelsesmuligheder til geringssnit op til 60°
Tilskæring af bjælker, firkanttømmer og brædder
Tilskæring af pladematerialer, træfiberplader og sandwichplader

Tekniske data HK 85
Strømforbrug 2300 W
Omdrejningstal i tomgang 1500 -3300 rpm
Savklingediameter 230 mm
Skæredybde 0°, 90° 0-86 mm
Skæredybde ved 45°/50° 62/47 mm
Vinkelområde 0-60°
Tilslutning til støvudsugning Ø 27/36 mm
Vægt 7.0 kg

festool rundsav hk 85

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dorch & Danola – Din Festool forhandler!
Festool rundsav HK 85 fåes i 4 udgaver, tryk på link for at få pris i vores webshop dorchdanola.dk på dem.

Festool HK 85 EB-Plus-FSK420 574665
(leveringsomfang: W24 HW standard savklinge, parallelanslag, betjeningsværktøj, FSK 420 kap-/geringsskinne, iSYS 5 T-LOC SYSTAINER)

Festool HK 85 EB-Plus-FS 574661
(leveringsomfang: W24 HW standard savklinge, parallelanslag, betjeningsværktøj, FS 1400/2 føringsskinne, ISYS 5 T-LOC SYSTAINER)

Festool HK 85 EB-Plus 767694
(leveringsomfang: W24 HW standard savklinge, parallelanslag, betjningsværktøj, iSYS 5 T-LOC SYSTAINER)

Festool HK 85 EB 767692
(leveringsomfang: W24 HW standard savklinge, parallelanslag, betjningsværktøj, I karton)

 

Kæmpe udvalg af Festool rundsave og dyksave hos Dorch & Danola
På hjemmesiden www.dorchdanola.dk, kan du finde et bredt udvalg inden for rundsave og dyksave fra Festool. Festool laver værktøj i høj kvalitet til den professionelle håndværker, som du kan finde til billige onlinepriser på webshoppen dorchdanola.dk

Ud over rundsave og dyksaver, kan du også købe meget andet Festool værktøj i høj kvalitet hos Dorch & Danola. Priserne er altid i bund i håndværkerbutikken og på webshoppen, og alle kan købe på webshoppen. Du finder værktøj som overfræser, excentersliber, save, bits, bor og meget andet i den store webshop. Der er ingen tvivl om, at du ikke leder forgæves efter værktøj på  dorchdanola.dk. Der er altid mange gode fordele, når du handler værktøj hos Dorch & Danola. De mange fordele har gjort, at rigtig mange håndværkerfirmaer og andre indenfor industrien kun benytter os. Hos Dorch & Danola er vi meget stolte af vores udvalg af værktøj i høj kvalitet, som fx Festool. Du kan handle på vores webshop døgnet rundt og 365 dage om året. Du kan også være sikker på, at du kan købe værktøj hos os i lang tid fremover, da Dorch & Danola allerede har eksisteret i mange år. Vi har kunne eksistere i mange år, da vi altid yder en god service til alle vores kunder, der køber værktøj og andet hos os. Værktøj i høj kvalitet finder du hos dorchdanola.dk.

festool rundsav hk 85