Frezite diamantklinge til Eternit 190mm Z12

Varenummer:
A887.190.012.30

Ikke på lager

Inkl. moms: DKK 2.595,00 Ekskl. moms: DKK 2.076,00
Beskrivelse
Detaljer
Den bedste klinge til skæring i eternit!
Frezite diamantsavklinge til skæring i eternit og lignende fibercementprodukter. Frezite DIA klinge skærer op til 4 gange hurtigere end almindelige skæreskiver. Laver et flot og præcist snit, uden oprifter.
Den bedste klinge til eternit, men også fantatisk til hardiplank, fermacell, fibercement, gasbeton og color front.

Frezite DIA klinge 190mm er beregnet til dyksave og håndrundsave fx Makita, Mafell, Hitachi, Festool, Dewalt m.fl.

Tekniske data
Diameter Ø190
Snitbredde 2,4 mm
Huldiameter 30 mm
Omdr. Ca. 4000

Eternit er et cementbaseret produkt, og hvis resultatet skal leve op til de ønskede kvalitetskrav, er det vigtigt at have den rigtige klinge til opskæringen. Frezite har udviklet en DIA klinge netop til skæring i eternitprodukter. Rundsavsklingerne er med trapezformede diamant tænder, og sammen med det specielt designede stamblad, giver det en fremragende snitkvalitet og ekstrem lang holdbarhed. Diamantklingen skærer op til 4 gange så langt som en normal skæreskive. Derudover mindskes støvgener væsentligt i forhold til skæreskiver!

Bemærk: maksimal overstand 10mm.
Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 0-5 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.