Gorilla Epoxy (25 ml)

Gorilla tape & lim

STØRKNER KLART: Giver dine projekter et professionelt udtryk.

5 MINUTTER: Størkner på 5 minutter – giver dig god tid til at få det hele til at sidde rigtigt.

FYLDER ALLE MELLEMRUM: Fylder huller, skader og ujævnheder.

VANDRESISTENT: Kan modstå moderate mængder vand.

BRUGERVENLIG SPRØJTE: Med epoxy og hærder i hver sin del af sprøjten kan du nemt få samme mængde af begge dele ud på samme tid. Låg medfølger.

STØRKNER KLART: Giver dine projekter et professionelt udtryk.

5 MINUTTER: Størkner på 5 minutter – giver dig god tid til at få det hele til at sidde rigtigt.

FYLDER ALLE MELLEMRUM: Fylder huller, skader og ujævnheder.

VANDRESISTENT: Kan modstå moderate mængder vand.

BRUGERVENLIG SPRØJTE: Med epoxy og hærder i hver sin del af sprøjten kan du nemt få samme mængde af begge dele ud på samme tid. Låg medfølger.

Varenummer:
5704947001520

På lager

Pris: DKK 79,95

Specialpris (inkl. moms) Inkl. moms: DKK 75,00 Ekskl. moms: DKK 60,00

Beskrivelse
Detaljer

Gorilla tager epoxy til et helt nyt niveau. Gorilla Epoxys overlegne opløsningsmiddel og vand-resistens gør det utrolig stærkt og holdbart, og velegnet til reparationer såvel som vedligeholdelse på både husholdningsarbejde eller på køretøjer. Den smarte sprøjte holder epoxy og hærder separat, så det er så nemt som muligt at bruge. Denne todelte formular binder nemt stål, aluminium, glas, træ, keramik og de fleste plastikker. Så størkner den ovenikøbet med en ren, klar finish der får dit projekt til at se flot og professionelt ud!

 

STØRKNER KLART: Giver dine projekter et professionelt udtryk.

5 MINUTTER: Størkner på 5 minutter – giver dig god tid til at få det hele til at sidde rigtigt.

FYLDER ALLE MELLEMRUM: Fylder huller, skader og ujævnheder.

VANDRESISTENT: Kan modstå moderate mængder vand.

BRUGERVENLIG SPRØJTE: Med epoxy og hærder i hver sin del af sprøjten kan du nemt få samme mængde af begge dele ud på samme tid. Låg medfølger.

 

Bland Gorilla Epoxy:

Fjern det sorte låg fra de to sprøjter. Klip eller knæk spidsen af begge sprøjter, men du peger dem opad. Stadig med spidserne opad skal du trykke let på pressestemplet, så indholdet af begge sprøjter bliver presset helt ud til spidsen, så der ikke er luft i enden af sprøjterne.

Tryk på pressestemplet for at få samme mængde epoxy og hærder ud på en ren, disponibel overflade. Pakningen selv kan også bruges som blandings-bakke. Hvis du vender plastik-pakningen om, kan du bruge den lille brønd til at disponere epoxy og hærder indtil de to kommer ud ligeligt og som du vil have det. Nå strømningen af de to er ens, kan du gå til din større blandings-bakke for at disponere de mængder du skal bruge.

Mix de to dele i ca. 20 sekunder, indtil blandingen er ensartet. Anvend blandingen inden for 5 minutter.

Når du blander de to dele, vil du opdage at epoxyen bliver varm. Dette er en reaktion der sker når man kombinerer epoxy og hærder.

 

Tekniske Data

Påførelsestemperatur

10°C til 37°C

Brugstemperatur

-23°C til 82°C

Egnet til udendørsbrug

Ja

Fugt resistens

Vand resistent – ikke anbefalet til langvarig kontakt med vand

Kan det males?

Ja, kan males med latex maling

Kan det slibes?

Ja

Kan det indfarves?

Ja, med vandbaseret farve

Opbevaring

Opbevares tør og køligt. Hold epoxy og hærder separat. Tør spidsen af med tørt klæde efter brug.

 

Opbevaring

Gorilla Epoxy kan holde i maks. 2 år. Klæbemidlet er ikke aktiveret indtil epoxy og hærder kommer i kontakt, så hvis du er omhyggelig med at holde spidserne rene og de to opløsninger adskilt, holder din Gorilla Epoxy længst muligt.

 

Brug

Brug af skruetvinger er anbefalet til at holde alt på plads mens epoxyen størkner helt. Efter brug af epoxy på dit projekt, anbefales det at du sætter skruetvinger på og lader det stå uforstyrret i 30 minutter.

 

Virker Gorilla Epoxy på plastik/vinyl/gummi?

Gorilla Epoxy virker godt på PVC plader, men anbefales IKKE til brug på PVC-rør eller specifikke plastikker som Polyethylen (PE) eller Polypropylen (PP), eller særlige slags gummi med højt indhold af olie eller blødgører.

 

Hvordan fjerner jeg Gorilla Epoxy fra en overflade?

For at rengøre en overflade med stadig våd epoxy, skal du tørre så meget af epoxyen af som muligt, og så fjerne eventuelt tilbageværende rester med Isopropylalkohol (IPA) eller Acetone brugt efter producentens anbefalinger. Sæbe og vand kan også virke til at fjerne våd / ikke færdigt-tørret epoxy.

Hvis epoxyen er tørret/størknet, kan mekaniske fremgangsmåder være nødvendige, som f.eks. slibning eller skrabning.

 

Hvordan fjerne jeg Gorilla Epoxy fra min krop/hud?

Hvis du får epoxy på huden, kan acetone og isopropylalkohol bruges, efter producentens anbefalinger. Sæbe og vand kan også bruges, men der kan være behov for at vaske/skrubbe flere gange for at få alt epoxy fjernet.

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 0-5 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.