Gorilla Super Glue Brush & Nozzle 10g - Sekundlim

Varenummer:
5704947002480

På lager

Inkl. moms: DKK 74,95 Ekskl. moms: DKK 59,96
Beskrivelse
Detaljer

Gorilla Super Glue Brush & Nozzle giver 2 lette påføringsmetoder for kontrol og præcision. Gorilla Super Glue Brush & Nozzle har både en tud til præcis påføring og en finhåret børste der giver brugeren fuld kontrol over påføringen, hvilket gør Gorilla Super Glue Brush & Nozzle perfekt til ethvert projekt.

Gorilla Super Glue er udviklet til langtidsholdbare øjebliksreparationer, tørrer på 10-30 sekunder og er forstærket med gummipartiker for at øge limens slagfasthed.

Vi kalder det for Impact-Tough® fordi det modstår hård slitage som ingen anden sekundlim. Udover high-performance-formlen har vi også tilføjet en metalpind i låget der sikrer en lufttæt forsegling af limen for at maksimere genbrugen. Det er Gorilla-stærkt hver gang.

Spændetid: 10-30 sekunder // Arbejdstid: Kan ikke justeres efter opspænding

Tørretid: Let håndtering efter 1-5 minutter // Hærdet farve: Gennemskinnelig

Fuld hærdning: 24 timer


Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 0-5 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.