Hultafors kridtsnor CLP30 - 30 mtr.

Varenummer:
180820102

På lager

Inkl. moms: DKK 160,00 Ekskl. moms: DKK 128,00
Beskrivelse
Detaljer
Hultafors kridtsnor CLP30 med 30 m kridtsnor i flettet snor, metalhåndsving og en udveksling på 1:3. Snoren spoles ind 3 gange hurtigere end traditionelle kridtsnore. Med releasefunktion - udrulning af linen uden at håndsvinget snurrer rundt. Linen absorberer mere kridt - op til 10 distinkte linjer. Huset er fremstillet af ABS-plast med en stor åbning til påfyldning og en prop med bajonetfatning. Påfyldningsproppen er delbar, hvilket gør det nemt at skifte line. Proppen sikres af krogen i enden af linen, hvilket betyder, at linen ikke hænger løst med risiko for at hænge fast. Huset rummer 100 gram kridt. Med overbelastningssikring. 

Art.nr.18082-0102
HultaforsNr.CLP30
Linens længdem30
Vægtg220

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 0-5 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.