Jet JCDC-1.5 Cyclon spånsuger

JET
Teknologien i støvopsamling har helt sikkert ændret sig gennem årene.
Teknologien i støvopsamling har helt sikkert ændret sig gennem årene.
Varenummer:
JCDC-1,5-M

På lager

Pris: DKK 14.500,00

Specialpris (inkl. moms) Inkl. moms: DKK 12.995,00 Ekskl. moms: DKK 10.396,00

Beskrivelse
Detaljer
 
Der er virkelig ingen undskyldninger, med sådan en bred vie af muligheder og meget lave prisniveau for indsamling og håndtering af støv. Disse nye Jet Cyclone spånsugere er et godt eksempel på 3 maskiner, der kan håndtere produktionsarbejdet i en meget rimelig pris. Denne nye Vortex teknologi løfter JET spånsuger op l et helt nyt niveau . Et unikt design med solide stik og høj kvalitet.

- Filterpatron med 99% filtreringsgrad ned til 2 mikrometer
- Mobil 4 svinghjul
- Leveres med: 2 spånposer
 
Tekniske data
Motoreffekt 230 volt / 1,1kW
Sugekapacitet 1527 m³ / h
Spån-samlevolumen 75 lt.
Tilslutningssugning Ø 1 x 152 mm, 2 x 100 mm
Lydniveau 76 db
Dimension BxTxH 559 x 1195 x 1715 mm
Vægt 60 kg
 

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
Leveringsmetode DSV Palle gods 30-500 Kg. DKK 399,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.