JET Transportabel Tykkelseshøvl JWP-12

JET
Hvad end der står snedker eller tømrer på visitkortet, så er en transportabel tykkelseshøvl en god ven i maskinsamlingen. Den transportable tykkelseshøvl fra JET er nem at håndtere og pakke sammen og leverer tilmed et arbejde i høj kvalitet.
Hvad end der står snedker eller tømrer på visitkortet, så er en transportabel tykkelseshøvl en god ven i maskinsamlingen. Den transportable tykkelseshøvl fra JET er nem at håndtere og pakke sammen og leverer tilmed et arbejde i høj kvalitet.
Varenummer:
JWP_12

På lager

Pris: DKK 3.995,00

Specialpris (inkl. moms) Inkl. moms: DKK 2.995,00 Ekskl. moms: DKK 2.396,00

Ligende produkter
JET høvlejern til JWP-12 - 2 stk. JET høvlejern til JWP-12 - 2 stk.
Inkl. moms: DKK 450,00 Ekskl. moms: DKK 360,00
Beskrivelse
Detaljer
Jet transportabel tykkelseshøvl JWP12 er en robust maskine af meget høj kvalitet.
Tykkelseshøvlen har en kraftig motor på hele 1800W og overbelastningsbeskyttelse, så med dette kraftcenter får du med garanti tilfredsstillende arbejdsresultater.
Du kan nemt udføre arbejde på store overflader med en arbejdsbredde på 318mm og en arbejdshøjde på 153mm. Stort fremføringsbord med ruller giver god materialestøtte, når der skæres i større materialer.
Kutter ophængt på 4 søjler, så kutterhovedet kan bevæge sig op og ned frit og præcist.
Kutterhovedet kan fastlåses, hvilket giver et flot førsteklasses finish.
Nem justering og aflæsning af højden på høvlen med justerbar dybdemåler - nøjagtig indstilling af ønsket tykkelse, hvilket giver præcist udført arbejde.
Tilslutning til sug, så du kan tilkoble en spånsuger eller støvsuger. For at sikre det mest optimale arbejde bør man tilslutte maskinen til en spånsuger.
Sikkerheds-afbryder i dæksel.

Leveres med 2 ekstra høvleknive.

Teknisk data
Motoreffekt 1800 W 
Maks arbejdsbredde 318 mm 
Maks arbejdshøjde 153 mm 
Fremføringshastighed 7 m/min 
Cutteromdrejninger 9000 o/min 
Spånindstilling 0-2.5 mm 
Vægt 33 kg


JET JWP12 er en af de letteste transportable tykkelseshøvle på markedet og skaber de pæneste resultater.
Nemt at skifte klinger, nem at håndtere og transportere fra bil til job og tilbage igen.
Fremstillet til transportabelt brug på arbejdsstedet.
Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
Leveringsmetode DSV Palle gods 30-500 Kg. DKK 425,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.