PROMAC metaldrejebænk BD7-M

Promac
PROMAC BD-7-M metaldrejebænk med digital aflæsning, drejebænken er med 300 mm drejelængde og 90 mm pinolhøjde. PROMAC laver metaldrejebænke i høj kvalitet, hvilket gør PROMAC BD-7-M ideel til modelbyggere, værktøjsmagere, finmekaniske værksteder, service- og reparationsarbejde. God lille supportdrejebænk til bearbejdning af metal, plast etc.
PROMAC BD-7-M metaldrejebænk med digital aflæsning, drejebænken er med 300 mm drejelængde og 90 mm pinolhøjde. PROMAC laver metaldrejebænke i høj kvalitet, hvilket gør PROMAC BD-7-M ideel til modelbyggere, værktøjsmagere, finmekaniske værksteder, service- og reparationsarbejde. God lille supportdrejebænk til bearbejdning af metal, plast etc.
Varenummer:
BD_7-M

På lager

Inkl. moms: DKK 8.995,00 Ekskl. moms: DKK 7.196,00
Beskrivelse
Detaljer

PROMAC metaldrejebænk BD7 er en lille og let hobby drejebænk til små metal drejeopgaver. Høj præcision sikrer god produktionsnøjagtighed. Drejebænken er med variabelt justerbar hastighedsregulering for præcis indstilling af hastighed i forhold til den bearbejdning som skal udføres. Motoren er elektrisk styret og derfor er den mere støjsvag, end en maskine med traditionel motor. 
Metaldrejebænk i fremragende kvalitet, i stil med en industridrejebænk, der er professionelt udstyret og som opfylder alle krav.

Solid støbejernskonstruktion sikrer vibrationfri gang
Koniske rullelejer på hovedspindel
Kraftig støjsvag 0,5 HK DC-motor
2 omdrejningsområder fra 100-3000 o/min trinløst indstillelig
Højre / venstreløb muliggør gevindskæring
Digital visning af spindelhastighed
Mulighed for tilspænding i begge retninger muliggør skæring af linksgevind
Føringer kan justeres via kilelister
Tværjustering af pinoldok for konus-drejning

Teknisk data
Sving over vange: 180 mm
Drejelængde: 300 mm
Hovedspindel konus: МK-3
Gennemboring: 20 mm
Max. mål på stål: 8 x 8 mm
Tværslæde vandring: 65 mm
Hastigheder: variabel: 100-1200 o/min, 300-3000 o/min
Pinolvandring: 40 mm
Pinoldok konus: МK-2 special
Metrisk gevind: 0,4 - 2,0 mm
Tomme gevind:12 - 52 TPI
Motor output: 0,5 HK / S1 100%
Motor input: 0,8 HK / S6 40%
Mål (LxBxH): 870 x 300 x 290 mm
Vægt:44 kg

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
Leveringsmetode DSV Palle gods 30-500 Kg. DKK 425,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.