Junckers GrundLak Klar, vandbaseret

Junckers

Junckers 1-komponent vandbaseret grundlak er en hurtig tørrende lak grunder. Junckers grundlak er velegnet til grundbehandling af ubehandlede og maskinafslebne trægulve. Grundlak anvendes altid i kombination med en af Junckers vandbaseret gulvlakker.

Junckers 1-komponent vandbaseret grundlak er en hurtig tørrende lak grunder. Junckers grundlak er velegnet til grundbehandling af ubehandlede og maskinafslebne trægulve. Grundlak anvendes altid i kombination med en af Junckers vandbaseret gulvlakker.

Varenummer:
115400-115600

Vælg variant for lagerstatus

Inkl. moms: DKK 369,00 Ekskl. moms: DKK 295,20

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Junckers Grundlak Klar til privat og professionel brug.

Junckers Grundlak minimerer risikoen for side-binding mellem de enkelte gulvbrædder. GrundLak Vandbaseret tørrer hurtigt og er let at slibe. Produktet er 1-komponent og anvendes sammen med Junckers 1 og 2 komponent Gulvlakker.

Junckers GrundLak Klar er en hurtigttørrende, vandbaseret lak, der anvendes til grunding af trægulve i boliger, erhverv og sportshaller. Produktet er velegnet til brug på gulve i træsorter, der er følsomme over for ændringer i luftfugtigheden. Beskyttende overlakering med en af Junckers vandbaserede gulvlakker skal udføres efter grunding.

Junckers GrundLak, Vandbaseret er indeklimamærket.
Et indeklimamærket produkt har gennemgået omfattende prøvning for afgasning og lugt. Det sikrer, at der ikke er kemiske stoffer i produktet, der negativt kan påvirke luftkvaliteten i rummet.

Tekniske data
Rækkeevne: 8 m² pr. liter.

Før lakering: Lakken skal omrøres eller rystes grundigt før brug.

Påføringsværktøj: Korthåret lakrulle. Ved påføring må lakken ikke hældes direkte ud på gulvet.

Overfladetemperatur: Mindst 15° C.

Fortynding: Leveres klar til brug. Fortynding anbefales ikke.

Tørretid: Ca. 1-2 timer ved 20° C og 50 % RF.

Opbevaring: Holdbar i 2 år i uåbnet emballage ved 20° C. Må ikke udsættes for temperaturer under 0° C.

Anbefalede systemer
Stærkt trafikerede områder:
1 lag Junckers GrundLak Vandbaseret 8 m²/liter + 2 lag Junckers Gulvlak High Performance 10 m²/liter eller 1 lag Junckers GrundLak Vandbaseret 8 m²/liter + 2 lag Junckers Gulvlak PLUS 10 m²/liter.

Mindre trafikerede områder:
1 lag Junckers GrundLak Vandbaseret 8 m²/liter + 2 lag Junckers GulvLak Vandbaseret 10 m²/liter.

Sport:
1 lag Junckers GrundLak Vandbaseret 8 m²/liter + 2 lag Junckers HP SPORT 10-12 m²/liter.

Brugsanvisning
Ubehandlede/afslebne gulve:
Overfladen skal være helt ren, tør og fri for støv, voks, fedt, polish o.lign. Smuds og uregelmæssigheder fjernes ved maskinafslibning og gulvet tørres af med en hårdt opvredet klud og rent vand. Den sidste afslibning før påføring af Junckers GrundLak Vandbaseret skal udføres med sandpapir korn 120-150. Påfør 1 lag Junckers GrundLak Vandbaseret i et jævnt lag med en ren korthåret lakrulle. Brug ikke spray-påføring. Når grunderen er tør, slibes med sandpapir korn 150-180 eller en sort sliberondel og gulvet færdiglakeres med en af Junckers anbefalede gulvlakker.

Tidligere lakerede gulve:
Gulvet maskinafslibes før påføring af Junckers GrundLak Vandbaseret. Gamle laklag fjernes med korn 24-36. Derefter fjernes slibespor med korn 60-80. Til sidst anvendes korn 120-150 for at opnå en helt glat overflade. Slibestøvet fjernes ved støvsugning og gulvet grundes som beskrevet under “Ubehandlede/afslebne gulve”.

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 0-5 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.