Junckers GulvLak Plus Mat, vandbaseret

Junckers

Junckers 1-komponent vandbaseret gulvlak plus mat fra Junckers til lakering af trægulve i boligrum med meget trafik. Gulvlak Plus er specielt egnet til fx trapper, køkkener og ligende.

Junckers 1-komponent vandbaseret gulvlak plus mat fra Junckers til lakering af trægulve i boligrum med meget trafik. Gulvlak Plus er specielt egnet til fx trapper, køkkener og ligende.

Varenummer:
127210-127610

Vælg variant for lagerstatus

Inkl. moms: DKK 239,00 Ekskl. moms: DKK 191,20

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Junckers GulvLak Plus Mat til privat og professionel brug.

Lugtsvag 1-komponent vandbaseret polyuretan gulvlak. Anbefales som top-lak i boligrum med meget trafik, f.eks. køkken/alrum og trapper samt til lettere trafikkerede gulve, der anvendes til erhvervsmæssige formål. Maskinafslebne gulve skal grundes med Junckers Grundlak Vandbaseret før behandling med top-lak.

Junckers Gulvlak PLUS er en 1-komponent vandbaseret, lugtsvag og meget slidstærk lak til overfladebehandling af ubehandlede/afslebne og tidligere lakerede trægulve i bolig og erhverv. Junckers Gulvlak PLUS er desuden velegnet til lakering af alle typer træværk indendørs.

Vidste du at... Junckers GulvLak PLUS vandbaseret kan anvendes på Junckers GulvOlie, når denne har tørret i 24 timer!

Junckers GulvLak, Vandbaseret er indeklimamærket
Et indeklimamærket produkt har gennemgået omfattende prøvning for afgasning og lugt. Det sikrer, at der ikke er kemiske stoffer i produktet, der negativt kan påvirke luftkvaliteten i rummet.

Tekniske data
Rækkeevne: 10 m² pr. liter.

Før lakering: Lakken skal omrøres eller rystes grundigt før brug.

Påføringsværktøj: Pensel, lakrulle, luftløs sprøjte. Ved påføring må lakken ikke hældes direkte ud på gulvet.

Overfladetemperatur: Mindst 15° C.

Fortynding: Leveres klar til brug. Fortynding anbefales ikke.

Tørretid: Ca. 4 timer ved 20° C og 50 % RF.
Fuldt afhærdet efter 3 døgn.
Påfør kun 2 lag lak per døgn.

Opbevaring: Holdbar 2 år i uåbnet emballage ved 20° C. Må ikke udsættes for temperaturer på under 0° C.

Anbefalede systemer
Bolig og erhverv med trafikerede områder:
1 lag Junckers GrundLak Vandbaseret 8 m²/liter + 2 lag Junckers Gulvlak PLUS 10 m²/liter.

Brugsanvisning
Ubehandlede/afslebne gulve:
Overfladen skal være helt ren, tør og fri for støv, voks, fedt, polish, sæberester o. lign. Voks, oliepletter, lakrester o.lign. fjernes ved afslibning. Slibestøvet fjernes omhyggeligt ved støvsugning og gulvet tørres af med en hårdt opvredet klud og rent vand. Et lag Junckers GrundLak Vandbaseret påføres. Lad lakken tørre. Derefter slibes med fint sandpapir korn 150-180 i træfibrenes længderetning. Slibestøvet fjernes ved støvsugning og gulvet tørres af med en hårdt opvredet klud og rent vand. Overfladen påføres et lag Junckers Gulvlak PLUS. Lad det tørre natten over og påfør derefter de sidste lag.

Tidligere lakerede gulve:
Før lakering afvaskes med Junckers GulvRens. Slib omhyggeligt med korn 180-220. Slibestøvet fjernes ved støvsugning og gulvet aftørres med en hårdt opvredet klud og rent vand. Lav prøvestrygning på et par felter 2 gange med 4 timers mellemrum. Efter tørring 24 timer kontrolleres felternes vedhæftning ved skrabning med kanten af en mønt. Hvis vedhæftningen er god, og overfladen er pæn, lakeres hele gulvet med 1 lag Junckers Gulvlak PLUS. Hvis resultatet ikke er tilfredsstillende, fortsættes som beskrevet under “Gulve behandlet med voks/polish”.

Gulve behandlet med voks/polish:
Overfladen maskinafslibes først med sandpapir korn 24-36 for at fjerne gammel lak. Fjern slibespor med korn 60-80. Afslibning afsluttes med korn 120-150 for at opnå en helt glat overflade. Slibestøvet fjernes ved støvsugning og gulvet lakeres derefter som beskrevet under “Ubehandlede/afslebne gulve”.

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 0-5 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.