Olieudsalg fra Junckers – Træbehandling til terrassen, møblerne m.m.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Få behandlet træmøblerne og terrassen mens tid er - med Junckers

I Dorch & Danolas Olieudsalg får du træplejeprodukter fra det gennemprøvede mærke, Junckers, til ekstra lave priser.

Junckers Industrier A/S er Europas førende producent af massive trægulve til sport, bolig og erhverv. Samtidig er Junckers den eneste gulvproducent på markedet, der kan tilbyde et nøje afstemt sortiment af egenproducerede træplejeprodukter til regelmæssig vedligeholdelse og renovering af trægulve, terrasser og møbler. Det betyder, at med Junckers får du altid et nøje afprøvet og gennemtestet produkt, der beskytter træet mest muligt.

En af de fede ting ved Junckers er, at alle deres produkter prodceres i Danmark. Det betyder, at de lever op til en stolt tradition af solidt, nordisk håndværk og kvalitet. Samtidig er deres produkter udviklet med respekt for et godt indeklima, miljøet og det træ, som skal behandles. Her er der altså både tænkt på din velbefindende og på naturens.

Træbehandling til skarpe priser

Junckers har et stort udvalg af produkter til lige netop det resultat, som du går efter. Hvad end det er slidsikkerhed, glans eller glød, har Junckers et produkt til dig. Med vores Junckers-kampagne kan du spare mange penge. Her finder du varer der er nedsat med op til 49% i forhold til normalprisen. Der er altså mulighed for at gøre en rigtig godt handel lige her, lige nu.

Køb Junckers træbehandling i dag og få et resultat, der holder mange år fremad.

OBS: Kampagnen gælder så længe lager haves!

Læs mere
Læs mindre