Facebook Pixel

Terrasseolie fra Fynske Olier kan bruges til alle typer havemøbler i træ og træterrasser, der er blevet lidt kedelige at se på. Terrasseolien er et effektivt valg, der giver nyt liv til din terrasse eller havemøbler hele året. Fynske Oliers Terrasseolie er et utroligt nemt produkt at bruge og fremhæver flot træets egen struktur.

Fynske Olier Terrasseolie - Natur 5 Liter 6771

Terrasseolie fra Fynske Olier kan bruges til alle typer havemøbler i træ og træterrasser, der er blevet lidt kedelige at se på. Terrasseolien er et effektivt valg, der giver nyt liv til din terrasse eller havemøbler hele året. Fynske Oliers Terrasseolie er et utroligt nemt produkt at bruge og fremhæver flot træets egen struktur.

Varenummer (SKU): 6771005
Fjernlager
799,00 kr. 639,20 kr.
Antal:
Beskrivelse

Trænger din terrasse til et løft? Og har den mistet sin glød? 

Vil du gerne have det naturlige look på træterrassegulvet igen? Og sikre at din træterrasse forbliver sund og stærk i mange år?


Så er denne kvalitetsolie fra Fynske Olier det rette produkt for dig. Terrasseolien kan bruges til grundbehandling af nye træterrasser og til renovering af ældre, hvor den plejer og vedligeholder et naturligt look på alle typer oliebehandlede træterrasser. Terrasseolie fra Fynske Olier virker også fantastisk til havemøbler af træ.


Terrasseolie Natur 5 Liter

Terrasseolie fra Fynske Olier er en udendørs naturolie til grunding, opfriskning, pleje eller slutbehandling af udvendige vandrette overflader. Terrasseolien kan anvendes på både nye træterrasser og til vedligeholdelse af ældre terrasser. Terrasseolien kan anvendes på alle overflader af træ såsom trykimprægneret træ, thermotræ, bøg, fyr, gran og lignende nåletræ, løvtræ og hårde træsorter – dog ikke lærk. Anbefales også til renovering af alle typer af tidligere oliebehandlede træterrasser.


Terrasseolien giver træet en vandafvisende og dybdevirkende imprægnering af træets overflade og forhindrer samtidig, at træet udtørrer og revner. Der er fungicider i olien. Fungiciden beskytter den film, som olien danner, mod svampeangreb. Terrasseolien er en slidstærk naturolie, som giver et levende, naturligt og varmt udseende og efterlader en silkemat film på træet. Olien fremhæver træets naturlige udseende og giver en flot gylden nuance på træet.


Brug Terrasseolie fra Fynske Olier regelmæssigt og forlæng levetiden på de udendørs træoverflader.


Brugsanvisning

Sikr, at overfladen er ren for fedt, snavs, voks, polish og sæberester, inden du starter behandlingen. Træet kan rengøres med Fynske Olier – Trærens og vand, hvorefter træet skal tørre helt. Ryst dunken grundigt før brug. Terrasseolien kan påføres med en rulle, klud, svamp eller pensel. Terrasseolie, som ikke er absorberet, skal fjernes eller fordeles senest 20 minutter efter påføring. Ikke-absorberet olie kan efterlade skjolder på overfladen.


Grundbehandling - Dag 1

1. Afslut slibning af overfladen med korn 120-150 og rengør derefter for slibestøv før oliering.

2. Påfør olien i et blank lag, på hele overfladen. Brug gerne en pensel, rulle eller svamp.

3. Lad olien trække i 20 min.

4. Fordel derefter olien eller påfør mere olie på de tørre områder, så overfladen fremstår blank i alle 20 min.

5. Aftør da hele overfladen med en hvid pad eller fnugfri klud, så den fremstår ensartet mat.


Færdigbehandling - Dag 2

1. Start behandlingen med at mellemslibe overfladen med korn 180-220 og rengør for slibestøv før oliering.

2. Påfør olien i et blankt lag, på hele overfladen med en pensel, rulle eller svamp.

3. Lad olien trække i 20 min.

4. Aftør da hele overfladen med en hvid pad eller fnugfri klud, så den fremstår ensartet mat.


Årlig pleje af olien, før nedslidning

• Rengør overfladen, så den er fri for snavs og fedt.

• Påfør olien i et jævnt lag med klud eller svamp.

• Lad olien trække i 10 min.

• Aftør da hele overfladen med en fnugfri klud, så den fremstår ensartet mat.


Teknisk data

Rækkeevne: Ca. 10 – 50m2 pr. liter.

Tørretid: Tørretid ca. 8 timer ved 20°.

Før brug: Ryst dunken grundigt før brug.

Påføringsværktøj: Dysse, valse, klud, svamp, rulle eller pensel.

Farve: Natur

Indhold: 5 Liter


Sikkerhedsanvisning:

Klude, svampe o.l. samt slibestøv kan på grund af indhold af ikke hærdet linolie selvantænde. Disse skal derfor opbevares lufttæt eller i vand.


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 6771005

Fynske Olier Terrasseolie - Natur 5 Liter 6771

799.00 DKK

Anbefalede produkter