Knastlim Små Refiler 15cm

Wood Repair
Knastlim refil i forskellige varianter
Knastlim refil i forskellige varianter
Varenummer:
2424xxx

Vælg variant for lagerstatus

Inkl. moms: DKK 155,00 Ekskl. moms: DKK 124,00

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer
Med Thermelt knastlim kan du lave enkle og perfekte reparationer, som gør det nærmest umuligt at spotte det reparerede sted i træet.

Hvis du har problemer med at reparere træskader såsom knaster, ridser, vindstreger osv., så har vi her den perfekte løsning. Det produkt, som kan hjælpe dig er Thermelt knastlim, som er lavet af polyamid. Den er specielt udviklet til udfyldning af træ, da fyldet er fleksibelt og arbejder sammen med træet.
Vi har i øjeblikket 10 forskellige typer af farver, som alle er velegnet til brug indenfor brancherne møbel, parket, vindues, dør og også til svære reparationer på f.eks. kanter og hjørner.

Vælg variant-Farve

Størrelse: Ø 12cm
Længde: 15cm
Pakning: 8 stk.

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 0-5 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.