Bosch HCS multikniv ASZ 32 SC 24x11 mm

Bosch
Starlock ASZ 32 SC-klingen skærer effektivt gennem diverse materialer
Starlock ASZ 32 SC-klingen skærer effektivt gennem diverse materialer
Varenummer:
2608662431

På lager

Inkl. moms: DKK 156,00 Ekskl. moms: DKK 124,80
Beskrivelse
Detaljer

Starlock ASZ 32 SC-klingen skærer effektivt gennem diverse materialer. Det unikke design med en pull-skæreklingekant på den ene side og push-klinge på anden side gør den til et alsidigt skæreværktøj. Den specielle brede, krogformede pull-skæreklinge på 24 mm er beregnet til pull-skæring med én hånd gennem overlappende materialer som tæpper uden at røre jorden. Den 11 mm brede push-skæreklinge skærer nemt gennem fleksible og robuste materialer med en skubbende bevægelse. Dette tilbehør skærer let gennem fleksible, bløde, abrasive og hårde materialer som tagpap, karton, tæpper og kunstgræs. Den er velegnet til brug med alt Starlock-, Starlock Plus- og Starlock Max-elværktøj samt almindeligt multiværktøj. Den er velegnet til brug med alt Starlock-, Starlock Plus- og Starlock Max-elværktøj samt almindeligt multiværktøj.

Starlock Snap-In-monteringssystemet sikrer hurtig fjernelse og udskiftning af klingen inden for 3 sekunder uden at skulle røre den. Monteringssystemet producerer den højeste kraftoverførsel via en 3-dimensionel tætsluttende forbindelse mellem maskine og tilbehør.

  • Kombinationen af både pull- og push-kanter gør denne klinge til et alsidigt skæreværktøj
  • 24 mm brede pull-skæreklinge til pull-skæring med én hånd gennem overlappende materialer uden at røre jorden
  • Den 11 mm brede push-skæreklinge skærer nemt gennem fleksible og robuste materialer
Teknisk data 
Skærebredde [mm]   24
Skærlængde [mm] 11
Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 0-5 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.