Kombineret afretter/tykkelseshøvl FS 410 NOVA

Varenummer:
011396

Fjernlager (Mere info)

Pris: DKK 96.025,00

Specialpris (inkl. moms) Inkl. moms: DKK 82.975,00 Ekskl. moms: DKK 66.380,00

Beskrivelse
Detaljer

Standardudstyr:

Manuel bevægelse af afretter indløbsbord på parallellogram system, og med spåntykkelsesaflæsning på skala. Decimal aflæsning af tykkelsesbordets højdeindstilling Simultant løft af og låsning af afretterborde komplet med mekanisk sikkerhedsudstyr. Manuel hævning/sænkning af tykkelseshøvlebordet med håndhjul. Sikkerheds mikrokontakt for korrekt positionering af afretterborde og/eller tykkelseshøvlings afsugningsskærm Afretterbeskyttelse af brotypen Overbelastningskontakt Styrestrømskredsløb 110 V Automatisk bremse på hovedmotor Nødstopkontakt Aflåselig hovedafbryder Rundkutter med spændekiler med påtrykt specifikation på kilerne Komplet med knivindstillingsudstyr Serviceudstyr for brug og vedligeholdelse af maskinen Uafhængig fremtræksmotor for tykkelseshøvling Gummibelagt udtræksvalse Hovedmotor med direkte start

Maskinen er i overensstemmelse med CE-normer.

Tekniske data:

Arbejdsbredde  410 mm
Afretterbordets længde 2200 mm
Rundkutter diameter 95 mm
Kutterhastighed 5000 o/min
Knive 410 x 35 x 3 mm 4 stk
Størrelse alu-afretteranslag 1200 x 190 mm
Anslag kipbart 90° til -45°
Min/max. arbejdstykkelse 3/240 mm
Fremføringshastighed 6-12 m/min
Hovedmotor 5,5 Hk, 4 kW
Diam. afsugningsstuds afretter 120 mm
Diam. afsugningsstuds tykkelseshøvl 120 mm
Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
Leveringsmetode Fragt tillægges ordren! - Vær opmærksom på at fragt over 500 Kg. beregnes særskilt. Vi regner på en fragtpris og vender tilbage til dig. DKK 0,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.