Startpakke til trædrejning

Startpakke til trædrejning med alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med det samme. Indeholder drejebænk, understel, drejejern, spændepatron, bakkesæt og mere.

Startpakke til trædrejning med alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med det samme. Indeholder drejebænk, understel, drejejern, spændepatron, bakkesæt og mere.

Varenummer:
LA1216PAKKE

På lager

Inkl. moms: 10.999,00 DKK Ekskl. moms: 8.799,20 DKK

Består af

Laguna Trædrejebænk Revo 1216, Laguna justerbar understel til drejebænk Revo 1216, Record Drejejernssæt HSS 3 stk. , Record Spændepatron SC3 sæt - M33 gevind, Record Drejejernssæt til Skåle 3 stk.

Beskrivelse
Detaljer

Kom i gang med trædrejning på ingen tid

Er du ny til trædrejning? Og frygter du de mange penge, du skal spendere for at få alt det udstyr, du har brug for? Bare rolig. Det behøver hverken være dyrt eller kompliceret.

Med vores startpakke til trædrejning får du alt, hvad du skal bruge til at komme i gang med at dreje. Pakken indeholder:


Laguna er kendt for at skabe ægte kvalitetsprodukter, hvor der ikke bliver sparet på noget. LA1216 er så stabil, at du kan placere et glas vin på den, mens den drejer, uden at der sker noget (men pas lige på med at blande for meget alkohol og trædrejning). 

Drejebænken er udstyret med Pulse Width Modulation system, der sørger for, at omdrejningsfarten hele tiden holdes konstant. Derudover kan den køre med helt ned til 50 omdrejninger pr. minut. 

På drejebænken kan du nemt aflæse hastigheden og justere den efter behov. Ligesom selve drejebænken er alle andre dele også produceret med kvalitet og funktion for øje. Den er udstyret med alle de ting, du har brug for, uden at være proppet med alt muligt smart (og unødvendigt) ekstraudstyr. Altså en perfekt kvalitetsdrejebænk der kan følge dig som nybegynder i mange år.

Med Record Powers drejejernssæt får du 3 jern i stærkt HSS-stål. Sættet indeholder:

  • 25 mm skrubstål
  • 9 mm skrubstål
  • 3 mm stikstål

Her får du gode drejejern, der har et ergonomisk godt håndtag og er testet af professionelle trædrejere

Til sættet medfølger også et spændepatronssæt fra Record Power. Med den stærke spændepatron i en god standardstørrelse kan du nemt montere de fleste emner på din drejebænk.

Den passer selvfølgelig til drejebænken og glider nemt på spindeldokken. Med SC3 har du en god base til forskellige bakkesæt, som du selv kan skifte ud.

Bemærk
Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.
Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten, skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning, der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen, skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
Leveringsmetode DSV Palle gods 30-500 Kg. DKK 425,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.
Stregkode
*LA1216PAKKE*