Bosch Lamelslibeskive skrå K60 X551 Expert for Metal 125x22mm

Bosch
X551 Expert for Metal har en imponerende hastighed for fjernelse af materiale på metaloverflader
X551 Expert for Metal har en imponerende hastighed for fjernelse af materiale på metaloverflader
Varenummer:
2608606717

Ikke på lager

Inkl. moms: DKK 33,00 Ekskl. moms: DKK 26,40
Beskrivelse
Detaljer

X551 Expert for Metal har en imponerende hastighed for fjernelse af materiale på metaloverflader. Kornblandingen i zirkonaluminium/semiløse aluminiumoxidkorn sikrer en fremragende fjernelseshastighed og levetid i forbindelse med metaloverflader. Det yderst robuste X-cloth med stabilt støttemateriale sikrer lang holdbarhed og ensartede resultater, selv ved hårdføre opgaver. Slibekornet er fastgjort ved hjælp af en 100% syntetisk harpiksbinding på X-cloth, hvilket sikrer en optimal slibning. Den er beregnet til afgratning og svejseforberedelse på kulstofrigt stål, blødt stål, aluminium, ikke-jernholdige metaller og støbejern. Den er også velegnet til fjernelse af misfarvninger, spåntagning og overfladefejl. X551 Expert for Metal er kompatibel med vinkelslibere.

Fås i vinklet og lige variant, samt i glasfiber- og plastvariant.

  • Det yderst robuste X-cloth med stabilt støttemateriale sikrer lang holdbarhed og stabilitet, selv ved hårdføre opgaver
  • 100% syntetisk harpiksbinding på X-cloth-materiale sikrer høj slidstyrke ved hårdføre opgaver
  • Kornblandingen i zirkonaluminium og semiløse aluminiumoxidkorn sikrer en fremragende fjernelseshastighed og levetid

Teknisk info

Skivediameter mm 125
Bordiameter mm 22.23
Korn 60
Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 0-5 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.