Leica Disto D110 afstandsmåler Ultra mini

Leica
Ultra mini laser afstandsmåler Disto D110 fra Leica er en lille og handy afstandsmåler med bluetooth.
Ultra mini laser afstandsmåler Disto D110 fra Leica er en lille og handy afstandsmåler med bluetooth.
Varenummer:
D110

På lager

Pris: DKK 1.295,00

Specialpris (inkl. moms) Inkl. moms: DKK 1.045,00 Ekskl. moms: DKK 836,00

Beskrivelse
Detaljer


Den nye Disto D110 er den første laser-afstandsmåler med Bluetooth Smart, som kan være i en lomme. Det handy design med lommeklemme og enkle funktioner gør den til et perfekt værktøj til alle, der ønsker at foretage målinger uden besvær. Med den gratis Leica Disto egne-app får du uendelige muligheder for at lave tegninger, oprette gulvplaner og dokumentere dine målinger med billeder fra smartphone eller tablet. Med Disto D110 er det utroligt hurtig at opmåle rum, loftshøjder mm. Instrumentet har belyst display, tracking/kontinuerlig måling og indbygget regnemaskine til beregning af arealer og rumfang. Leica Disto D110 har frit valg af måleenhed og leveres komplet i taske.

Nøjagtighed: ± 1,5 mm
Rækkevidde: Fra 0,2 til 60 m
Vand- og støvtæt: IP 54
Batteri: 2 x AAA

Kompakt form og intuitiv brugervenlighed
Leica DISTO D110 er den mindste og letteste laser afstandsmåler i DISTO produktsortiment. Dens ergonomiske design sikrer, at enheden passer perfekt i hånden og er behagelig at bruge. De selvforklarende knapper giver hurtig og intuitiv betjening. Måling har aldrig været lettere!
      
Bluetooth Smart og Leica DISTO sketch app
Den seneste Leica DISTO skitse app er den ideelle forbindelse mellem Leica DISTO D110 og en smartphone eller en tablet. Når forbundet til kompatible enheder, kan brugerne straks begynde at skabe grundplaner, skitser og foto-dokumentation med præcise målinger.
      
Hurtig måling af afstande og arealer
Leica DISTO D110 er den perfekte enhed til at måle afstande og arealer. Hvorvidt om man eren indretningsarkitekt, maler eller byggeentreprenør, vil Leica DISTO D110 gør det lettere at få jobbet gjort rigtigt.
      
Aftagelig lomme clip
Den aftagelig lomme clip er nem og hurtig at bruge. Sørge for at du altid har din Leica DISTO D110 lige ved hånden.

Afstandsmåling med laserteknik indebærer hurtig afstandsmåling med stor nøjagtighed og høj pålidelighed samt digital aflæsning.
Den røde prik fra laserstrålen kan rettes mod målepunktet, hvorved afstanden måles.
Ved lange afstande kan det være nødvendigt med en reflekterende måltavle.

Leica afstandsmåler Disto D110 er velegnet til følgende erhvervsgrupper:
snedkere, gulvlæggere, malere, blikkenslagere, elektrikere, varme- & ventilationsteknikere, rengøringsledere, ejendomsmæglere,
arkitekter, akustikere, materialehåndtering, fotografer, filmfotografer, udlejere, alle andre der måler i deres arbejde.

 

 

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 0-5 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.