Leica Disto D510 afstandsmåler komplet I sæt

Leica
Med Leica Disto D510 afstandsmåler er udendørs måling gjort mulig med det digitale kamera og den 360° tiltsensor. Disto D510 er med Bluetooth Smart hvilket gør at den kan overføre måle data til din telefon eller tablet. Billedefunktion med 4x zoom, IP65 vandstråletæt og støvtæt, Præcis 360° sensor, Smart Horisontal Mode, Rækkevidde 5cm-200m, Nøjagtighed ± 1 mm, Integreret [email protected], Gratis app. Leica Disto Sketch. Inkl. m/Adaptor FTA360 ogTRI 70 stativ, i transportkuffert og Dansk manual
Med Leica Disto D510 afstandsmåler er udendørs måling gjort mulig med det digitale kamera og den 360° tiltsensor. Disto D510 er med Bluetooth Smart hvilket gør at den kan overføre måle data til din telefon eller tablet. Billedefunktion med 4x zoom, IP65 vandstråletæt og støvtæt, Præcis 360° sensor, Smart Horisontal Mode, Rækkevidde 5cm-200m, Nøjagtighed ± 1 mm, Integreret [email protected], Gratis app. Leica Disto Sketch. Inkl. m/Adaptor FTA360 ogTRI 70 stativ, i transportkuffert og Dansk manual
Varenummer:
D510Saet

Ikke på lager

Inkl. moms: DKK 5.495,00 Ekskl. moms: DKK 4.396,00
Beskrivelse
Detaljer

Leica afstandsmåler Disto D510 er den alsidige partner til udendørsmålinger.  Afstandsmåling fra 5 cm til 200 m og en nøjagtighed på ±1,0 mm laver Disto D510 præcise, hurtige og pålidelige målinger.
Alsidig afstandsmåler til udendørs brug. Med farvedisplay og digital målsøger med 4x zoom. Overførsel til iPad 3 og mini samt iPhone 4S og 5 vha. Bluetooth smart-teknologi. 360° tiltsensor med høj nøjagtighed. Trapez-funktion til udregning af taghældninger og facadearealer. Måler afstande forbi forhindringer. Hukommelse med plads til 30 målinger. Speciel longrange mode. Automatisk beregning af rumdimensioner, fx væg- og loftsarealer. Trekantfunktion til udregning af arealet af mangekantede rum.

Udregning af flademål (m2) og rummål (m3). Pythagoras og dobbelt Pythagoras funktion, max.-min. funktion samt + og - funktion. Højdeprofilmålinger. Indirekte målinger med tiltsensor, lommeregner. Udklappeligt endestykke til måling fra hjørner. Timer (automatisk nedtælling). Nem betjening med genvejs-taster. Tåler snavs og spulevand. Kan bruges sammen med den gratis app Leica DISTOTM transfer til indtastning af mål.
Leveres med etui, løs strop og batterier.

Nøjagtighed: ± 1 mm
Rækkevidde: Fra 5 cm op til 200 m
Vand- og støvtæt: IP 65
Batteri: 2 x AA

Simpel og præcis måling - Pointfinder med 4x zoom
Med Pointfinder, kan du med Leica DISTO™ D510 måle med perfekt præcision selv i ugunstige lysforhold. Dette er en afgørende fordel, når man arbejder udenfor i solrigt vejr. Selv hvis den røde laser punkt er ikke synlig for det blotte øje, kan målet ses nøjagtigt i trådkorset på displayet. 
     
Ubegrænset opmålings muligheder - 360° tilt sensor
Leica Disto D510 is equipped with a 360° tilt sensor.  Dette betyder, at det ikke kun er muligt at måle vinkler, men horisontale afstande også! Kombineret med Pointfinder er målingsmuligheder uendelige. Målinger er nu mulige, hvor der ikke findes et punkt at reflektere på, f.eks. ved fastsættelsen af højden af ​​et træ eller ved måling af højden af ​​et reflekterende glasfacade. Dette kan ikke måles med en almindelig laser afstandsmåler.
     
Effektiv højde profil måling
Med denne funktion kan Leica afstandsmåler Disto D510 vise afstande og højdeforskelle for en etableret referencepunkt. Dette gør det nemt og hurtigt at lave profil målinger uden at skulle bruge dyrere målemetoder. Desuden kan denne funktion benyttes til at kontrollere om tværbjælker er lige, at gulve er i vatter samt mange andre ting.
     
Hurtig skitsering - Bluetooth Smart med app
Leica Disto D510 er i stand til mere end bare at måle. Måledata kan nemt overføres ved hjælp af integreret Bluetooth ® Smart Technology. Den gratis skitserings app Leica DISTO støtter oprettelsen af ​​grundplaner eller tabeller på iPhone eller iPad. Dimensioner kan endda indlæses på fotografier så nemt som ingenting.
     
Morderne ergonomi
At foretage komplekse målinger på den minst simple måde er et must for Leica Geosystems.Leica DISTO D510 er blevet tilpasset til brugergrænsefladen af moderne mobiltelefoner. Derudover kan der laves genvejstaster til dine favorit fuktioner. Den intigeret hjælpe funktion sørge for at du ikke bliver ladet i stikken når du står i marken.
     
Hårdfør og nem at gøre ren- IP65
Selve huset og knapperne er speciel designet til at modstå vand og støv. At gøre den ren under løbende vand er intet problem. Da den er støvtæt og vandafvisende kan en anvendes under alle vejrforhold.
 
Afstandsmåling med laserteknik indebærer hurtig afstandsmåling med stor nøjagtighed og høj pålidelighed samt digital aflæsning.
Den røde prik fra laserstrålen kan rettes mod målepunktet, hvorved afstanden måles.
Ved lange afstande er det nødvendigt med en reflekterende måltavle.

Leica afstandsmåler Disto D510 er velegnet til følgende erhvervsgrupper:
snedkere, gulvlæggere, malere, blikkenslagere, elektrikere, varme- & ventilationsteknikere, rengøringsledere, ejendomsmæglere,
arkitekter, akustikere, materialehåndtering, fotografer, filmfotografer, udlejere, alle andre der måler i deres arbejde.

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 0-5 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.