Leica DISTO D1 afstandsmåler

Leica
Leica Disto™ D1 - Simpel afstandsmåler med Bluetooth® smart-teknologi og nøjagtighed på +/- 2mm. Anvend Disto D1 sammen med apps for at målsætte billeder og skitser for bedre dokumentation og kvalitetssikring.
Leica Disto™ D1 - Simpel afstandsmåler med Bluetooth® smart-teknologi og nøjagtighed på +/- 2mm. Anvend Disto D1 sammen med apps for at målsætte billeder og skitser for bedre dokumentation og kvalitetssikring.
Varenummer:
D1

På lager

Pris: DKK 879,00

Specialpris (inkl. moms) Inkl. moms: DKK 649,00 Ekskl. moms: DKK 519,20

Ligende produkter
Leica Disto D2 afstandsmåler Leica Disto D2 afstandsmåler
Inkl. moms: DKK 1.445,00 Ekskl. moms: DKK 1.156,00
Beskrivelse
Detaljer

Hurtig og pålidelig  laser-afstandsmåler med Bluetooth® smart-teknologi til indendørs opmålings- og dokumentationsopgaver. Let at slutte til tegne-appen Leica DISTOTM. Enkel, intuitiv betjening. 

Den gratis app Leica DISTOTM Sketch er det ideelle link mellem D1 og en smartphone eller tablet. Den giver dig mulighed for at lave skitser og billeder med præcise dimensioner. Bagefter kan filerne sendes direkte til kontoret. Det gør arbejdsprocessen hurtig og enkel. Disto D1 måler afstande fra 20 cm til 40 m. Nøjagtighed ± 2,0 mm.

  • Oplyst display
  • X-Range Power Technology for lang rækkevidde
  • Indbygget Bluetooth® smart-teknologi og Leica Disto tegne-app
Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 0-5 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.