Luna Garagedonkraft

Luna
Ekstremt let manøvrebar garagedonkraft i lavprofil-model.
Ekstremt let manøvrebar garagedonkraft i lavprofil-model.
Varenummer:
208110106

Ikke på lager

Inkl. moms: DKK 1.995,00 Ekskl. moms: DKK 1.596,00
Beskrivelse
Detaljer
Drejelige hjul af plast. Udviklet til professionelt værkstedsbrug. Udstyret med sikkerhedsventil, der forhindrer overbelastning, hurtig fodpumpe-funktion. Sænkning af lasten sker ved at pumpe på betjeningsarmen og samtidig dreje armen med uret. Aflastningsventilen sikrer langsom sænkning af lasten. Pumpearmen er buet for bedst mulig komfort og udstyret med gummihåndtag. Der er en flade til placering af bolte og møtrikker oven på donkraften. Alle dele med store påvirkninger er hærdede.

Maks. belastning ton 2
Hydraulisk løftehøjde mm 390
Sadelhøjde maks. mm 465
Sadelhøjde min. mm 75
Rammehøjde mm 135
Totallængde mm 880
Vægt kg 32.
Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
Leveringsmetode DSV Palle gods 30-500 Kg. DKK 425,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.