Luna kompressor ACB5.5-150S 400V stationær

Varenummer:
212260103

Ikke på lager

Inkl. moms: DKK 12.995,00 Ekskl. moms: DKK 10.396,00
Beskrivelse
Detaljer

Luna stationær kompressor er ento-trins stempelkompressorer med luftbeholder og motorer med remtræk. Oliesmurte. Til helautomatisk drift, hvilket medfører automatisk start og stop. Driftsikker og vel afbalanceret udførelse med effektiv køling og høj virkningsgrad. For at kompressoren skal kunne starte uden modtryk i cylindrene, er aggregatet udstyret med af aflastningsventil, som også styres af trykafbryderen. Udstyret med automatsikring, der udløser ved overbelastning og nulstilles automatisk efter et par minutter.

Velegnet til garager, værksteder, håndværkere, blikkenslagere, snedkere, malere etc.

Leveres komplet med elmotor - beskyttelsesklasse IP 44, gummikabel, trykafbryder, sikkerhedsventil, manometre til tryktank og udgående tryk samt regulator samt 3 stk. lynkoblinger. Kompressorblok B7000 leveres med automatisk stjerne-trekant-start.


21226-0103 kan suppleres med hjulsæt 21226-1002 for at gøre kompressoren transportabel.


Tekniske data
Kompressorblok: B6000 2-trins
Motorspænding: 400 3-fase
Sikring (træg): 16A
Teoretisk slagvolumen: 660 l/min
Fri afgivet luftmængde: 530 l/min
Maks. arbejdstryk: 11 bar
Luftbeholderens volumen: 150 l
Lydniveau: 77 dB
Motoreffekt: 4.0 (5.5), kW (hk)
Kompressorblokkens omdrejningstal: 110 r/min
L × B × H: 1380x420x950 mm
Vægt: 95 kg

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
Leveringsmetode DSV Palle gods 30-500 Kg. DKK 425,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.