Luna skærevæske CUTFLUID 5 ltr.

Varenummer:
155500200

På lager

Inkl. moms: DKK 455,00 Ekskl. moms: DKK 364,00
Beskrivelse
Detaljer

Luna skærevæske CUTFLUID er en vandblandbar skærevæske, beregnet til brug ved de fleste typer af generelt forekommende skære- og slibeopgaver i højt- og lavtlegeret stål, aluminium og kobber.

Fordele. Skærevæsken giver en stabilt smørende emulsion med god rustbeskyttelse og god evne til at udskille lækolie.

Egenskaber: Ved skærende bearbejdning af metaller har skærevæsken til opgave at køle, smøre og rustbeskytte. Hvor der først og fremmest kræves køling, bør man bruge emulsioner eller opløsninger med vand. Skærevæsken er en biostabil, emulgerbar skæreolie baseret på højtraffineret mineralolie med slitagenedsættende og filmforstærkende tilsætningsmidler. Skærevæsken har god evne til at udskille lækolie. Dens høje biostabilitet giver lang levetid og dermed lavere bortskaffelsesomkostninger.

Håndteringsråd Anbefalet koncentration er 4?8 %. Olien skal altid tilsættes til vandet og ikke omvendt. Opbevar produktet inden døre ved en temperatur mellem 5°C og 30°C. Undgå hudkontakt: Ved hudkontakt rengøres med sæbe og vand. Brugt olie skal indleveres til genbrugsstation eller tilsvarende.

Sikkerhedsdatablad for erhvervsmæssige brugere forefindes og kan udleveres på forlangende. 

Art.nr.15550-0200
Indhold5 l
TypeNr.CUTFLUID-5L
Viskositet ved 40°Cmm²/m16
Massefylde ved 15°Ckg/cm²1008
Farvegulbrun
 

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 5-10 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 5-10 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 5-10 Kg. DKK 125,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 5-10 Kg. DKK 75,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 5-10 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 5-10 kg. DKK 99,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.