Luna Skivepudser BDS 300

Varenummer:
200090108

På lager

Pris: DKK 2.195,00

Specialpris (inkl. moms) Inkl. moms: DKK 1.995,00 Ekskl. moms: DKK 1.596,00

Beskrivelse
Detaljer
Luna skivepudser BDS 300 til slibning af træ. Pudsebordet på rondelsliberen er af støbejern, indstilleligt 90°-45° med tandstang og udstyret med geringslineal.
Luna rondelpudser leveres med pudseskive af aluminium. Med selvklæbende sandpapir. Udstyret med manuel skivebremse. Tilslutning for sugeslange med 57 mm studs. Beskyttelsesklasse IP 54.

Tekniske data:
Pudseskivens diameter mm 305
Bordstørrelse mm 435x165
Bordhøjde mm 245
Skivehastighed o/min. 1420
Motorspænding V 230 1-fase 50 Hz
Motoreffekt kW 0.74 
Vægt 33 kg

Smigvinkel medfølger.
Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
Leveringsmetode DSV Palle gods 30-500 Kg. DKK 399,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.