LUNA slagnøgle møtrikspænder Twin Hammer

Luna
Med Twin Hammer mekanisme for afbalancerede slag!
Med Twin Hammer mekanisme for afbalancerede slag!
Varenummer:
204560106

Fjernlager (Mere info)

Inkl. moms: DKK 2.900,00 Ekskl. moms: DKK 2.320,00
Beskrivelse
Detaljer
Højkvalitets slående møtrikspænder med reversibel omløbsretning Meget velegnet til diverse jobs i "auto"branchen med sit store tilspændings- og løsnemoment. Med Twin Hammer mekanisme. Tilspændingsmomentet kan indstilles i tre stillinger. Fremstillet af aluminium. Pistolmodel med luftudløb i håndtaget med mulighed for at fastgøre en bortledende afløbsslange. Med trinløs regulering samt drejelig luftindtag 360° til lettere håndtering af maskine og luftslange. Gribefladen er af brugervenligt gummi og er indfældet i håndtaget for bedst mulig komfort og design, og isolerer desuden mod kulde og reducerer vibrationerne. Maskinen er afbalanceret for bedst muligt at opfange vibrationerne fra den store slagkraft.
Leveres i plastetui med 9 stk. krafttoppe, 3 lange toppe med plastbeskyttelsese, forlænger og tågesmører.
Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 0-5 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.