Luna smøremiddel med teflon UNIOIL A PTFE

Varenummer:
149020208

Ikke på lager

Inkl. moms: DKK 98,00 Ekskl. moms: DKK 78,40
Beskrivelse
Detaljer
Luna smøremiddel UNIOIL A PTFE er et højkvalitets universal smøremiddel med gode penetrerende og smøreegenskaber. Produktet kan med fordel benyttes til glidelejer, kæder, wirer, låse, hængsler, transportører, glideflader, hjul, beslag, styreanordninger, styreskinner, værktøj, tekstil- og symaskiner, printere samt kopimaskiner.

Egenskaber.
Teflon-universalolie, der er baseret på fuldsyntetisk olie. Kombinationen af syntetisk olie og PTFE (teflon) bidrager til meget fine egenskaber for produktet. Disse egenskaber i kombination med, at produktet er frit for opløsningsmidler, indebærer, at det har høj miljømæssig og tekniske kvalitet.

Fordele.
Universal olie Teflon er farveløs, fortrænger vand og har en glimrende vedhæftning. Produktet kan let påføres, da aerosoldåsen også kan bruges på hovedet ved påføringen. Temperaturområde for påført produkt er -60°C til maks. 250°C.
Hele indholdet i aerosoldåsen forbruges i kraft af en unik fyldningsteknik for drivmidlet. Aerosoldåsen er af børstet aluminium, hvilket udelukker, at dåsen udsættes for korrosionsangreb. Dåsen er let at håndtere ved destruktion.

Råd om håndtering
Opbevaring af færdigblandet produkt aerosoler, maks. 50°C.
Undgå hudkontakt. Ved hudkontakt rengøres med sæbe og vand. Brugt olie skal indleveres til miljøstation eller tilsvarende.

Der fås sikkerhedsdatablad for erhvervsmæssige brugere, leveres på forlangende.

Art.nr.14902-0208
Indhold520/400
TypeNr.UNIOIL A PTFE-520ML
Viskositet ved 40°Cmm²/m45
Viskositet ved 100° Cmm²/m7.8
Massefylde ved 20°Ckg/cm²840
Laveste flydetemperatur°C-60
Flammepunkt COC°C>280
DrivgasPropan, Butan
Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 0-5 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.