Dorch & Danola forhandler 3M tape, sandpapir, lim m.m.

Her på www.dorchdanola.dk har vi altid et bredt udvalg af slibeprodukter, tape til værnemidler og lim fra 3M.

3M slibe-produkter uanset om du skal slibe på maling, lak eller glas har 3M en løsning, der gør opgaven let at løse og giver et professionelt resultat. Vi har slibeprodukter i mange forskellige udgaver - slibesvampe, slibeklodser, slibeark, sliberuller, sliberondeller, sandpapir, vandslibepapir osv.

3M tilbyder et omfattende udvalg af selvklæbende gummidupper (Bumpon) og filtpuder til fødder, afstandsstykker, stop eller for at stole kan glide.

Med 3M afdækningstape/malertape opnår man et professionelt maleresultat med den rigtig afdækningstape til præcis afdækning. Afdækningstapen skal afhængigt af overflade, anvendelsesperiode og andre faktorer (som f.eks. sollys og fugtighed) leve op til forskellige krav. Når der tages højde for dette, er der kun brug for et par tricks for at opnå professionelle maleresultater.

3M Scotch har den rigtige tape til forskellige formål.

3M sikkerhedsprodukter til håndværkeren og gør-det-selv manden. For at forhindre fare for helbredet tilbyder 3M et bredt udvalg af personlige sikkerhedsprodukter, som for eksempel åndedrætsværn mod partikler eller gas og damp, beskyttelsesbriller og høreværn. Alle disse produkter er behagelige at bære og opfylder de gældende europæiske sikkerhedsstandarder og normer.

Du er velkommen til at kontakte os for mere 3M info, tilbud og priser på tlf. 66 15 50 40 eller mail info@dorchdanola.dk og vi vender hurtigst muligt tilbage!

Se vores udvalg af 3M produkter til gode priser herunder.

Læs mere
Læs mindre

24 vare(r)

pr. side

24 vare(r)

pr. side