AEG Akku-maskiner og El-værktøj

Alt dette værktøj fra AEG garanterer dig, takket være sin lange historie af kvalitet, konstante effektive og innovative løsninger til den professionelle og kvalitetsbevidste håndværkere – i dag og i fremtiden.

Siden AEG blev grundlagt i 1891, har AEG Powertools stolt ligget i det førende felt inden for udviklingen af nye produkter. Da AEG introducerede de første transportable bore-maskiner i 1898, var de første transportable elværktøjer født – og i dag, over 100 år senere, holder AEG stadig professionelle overalt opdateret med de mest innovative, kraftige løsninger.

AEGs ledningsfri løsninger tilbyder alle professionelle brugere en bred vifte af innovative, kraftfulde løsninger der kan præstere optimalt selv under de hårdeste forhold. PRO LIHIUM-ION teknologien tillader dig at arbejde under selv de mest ekstreme forhold; fra -18°C helt op til +50°C. Funktionerne tripel beskyttelse og individuel celle-overvågning forhindrer at værktøjet overbelastes og overophedes, selv under meget krævende arbejdsopgaver.

Den nye PRO 18v børsteløse skruetrækker til gipsvægge har den smarte ”Push Drive” teknologi der gør, at motoren kører når du skubber mod dit arbejdselement – på denne måde kører motoren kun, når du skal bruge den, så du kan spare batteri, energi og tid, og ovenikøbet også reducere støjen på arbejdspladsen drastisk.

Dit lys i mørket. AEG Pro18v belysning er kraftig og smart, og kan oplyse byggepladsen effektivt i lang tid. Kan dække dine behov på arbejdspladsen og optimere din arbejdsgang. De kraftfulde LEDer giver et klart, hvidt lys og ProLithium-ion Batterierne forsyner lamperne med en ustoppelig standtid. Det gør disse lygter ideelle til dig der vil arbejde fleksibelt, problemfrit og med ordentlig belysning. Her finder du belysning til enhver mulighed og med alle features, lige fra bælte-clips, til stående eller hængende, til håndholdte lygter. Du finder også belysning i mange størrelser og prisklasser.

Hammer udvalg: Høj performance når du mangler det mest. AEG powertools tilbyder et omfangsrigt udvalg af høj-effektive roterende, kombi-, slag og nedbrydningshamre. Altid høj kvalitet, så du får alle de bedste muligheder for at udføre dit arbejde bedst og nemmest muligt.

Bore-udvalg: AEG powertools giver dig den kraften til at bore dybere, med deres kraftige udvalg af bor der tilbyder en øget effekt, høj troværdighed og ikke mindst holdbarhed til den moderne bruger.

Til metalbearbejdning tilbyder AEG dig styrken til at performe. AEG har også et stort udvalg af slibere i en bred rækkevidde af kraft-klasser for at kunne udføre de mest diverse professionelle opgaver. Der er helt sikkert en sliber der dækker dine behov, i den brede vifte af både effekt og prisklasse fra AEG. Disse høj-effektive værktøjer er udstyret med avancerede features, for at garantere komfort og en nem og intuitiv arbejdsgang ved brug selv i de mest udfordrende arbejdsmiljøer.

Træbearbejdning; effektive løsninger. AEG powertools tilbyder dig alle muligheder inden for træbearbejdning. Et stort men håndgribeligt udvalg af top-effektive maskiner til at klare de mest varierede, professionelle opgaver. Alle værktøjerne her giver dig intet andet end intuitiv brug, pålidelighed, holdbarhed, smarte features, professionel effektivitet og kraft.

Tilbehør – hvor kraft møder performance. AEG tilbyder et komplet udvalg af tilbehør til den professionelle håndværker. Fra bits til savklinger – alt tilbehøret fra AEG er pålideligt, nemt at bruge og effektivt.

Nogle af de smarte features AEGs værktøj kan komme med er bl.a.:

FIXTEC System der tillader lynhurtigt skift af tilbehør på få sekunder.

Sikkerhedsskærm der kan justeres uden brug af værktøj.

AVS ”Anti-Vibration-System” reducerer vibrationer ved brug med op til 50%.

Blød-Hammer-Modus tillader lavere slagenergi for øget kontrol.

Bruger og maskine er beskyttet via sikkerheds-kobling, i tilfælde af at maskinen skulle blokeres.

2 hastigheds-gearbox der gør det muligt altid at arbejde med den optimale hastighed, selv ved arbejde i forskellige materialer og på forskellige projekter.

Pendul-bevægelse giver et hurtigere og kraftigere snit.

Støv-ekstraktion integreret for at gøre det nemmere at opsamle støv under arbejde, så du kan få et rent og optimalt arbejdsmiljø.

Med variabel hastighed, blød opstart, constant-speed og overbelastnings-beskyttelse.

LED – for god oplysning af dit arbejdsområde.

Læs mere
Læs mindre

7 vare(r)

pr. side

7 vare(r)

pr. side