AEG Arbejdsradioer

AEG digitale on-site radioer er både kompakte og robuste. De er robuste og de står fast, men det er stadig nogle transportable og kompakte radioer. De kan kobles til en telefon, iPad, tablet, mp3 afspiller eller lignende med AUX kabel. Radioerne fra AEG er designet til at kunne modstå det hårde miljø i et værksted, en garage eller på en byggeplads, så de er resistente overfor slag og lignende hård håndtering.

Der er for eksempel en radio fra AEG med DAB – det er en ultra kompakt AC/DC radio til byggepladsen der faktisk kun vejer 1,1 kg. Den er kun 150 mm bred, så den kan stå stort set alle steder, i alle vindueskarme eller lignende smalle steder. Med de nye Pro Lithium-Ion 5,0 Ah akkuer får du over 20 timers levetid på radioen. Det smarte, baggrunds-belyste display med intuitivt layout giver dig hurtigt et tydeligt overblik. Radioen er kompatibel med DAB+. Den er vand- og støvresistent så du kan bruge den overalt uden at bekymre dig. Den er også 100% kompatibel med 12V og alle Pro 18v akku.

Læs mere om de individuelle produkter her på siden. Vi håber du finder hvad du leder efter, ellers skal du være mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 66 15 50 40 eller på mail [email protected].

Læs mere
Læs mindre

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side