AEG Bore-/Mejselhamre

AEG har et stort udvalg af bore- og mejselhamre. Det er en samling er værktøjer med ekstrem effekt og kraft – hvis du skal arbejde i træ, metal eller mange andre materialer, har du her det bedste udvalg af kraftige og yderst troværdige maskiner der kan klare stort set alle boreopgaver. Om du leder efter en borehammer, en bore-/mejselhammer, en mejselhammer eller en kombi-hammer, så har vi det her på siden. Alle AEGs hamre er fyldt med smarte features, som du kan læse mere om ved at klikke dig ind på et af de enkelte produkter på siden. Du kan for eksempel købe en bore-/mejselhammer med FIXTEC-borepatron chuck som sikrer dig en problemfri og helt igennem tilfredsstillende arbejdsgang. Nem, hurtig, sikker og helt igennem intuitiv brugsoplevelse – det er resultatet af AEGs mange års erfaring med kvalitetsværktøj og professionelle, brugervenlige løsninger.

Her finder du bore/mejselhamre i forskellige størrelser og med forskellig styrke; f.eks. kan du købe den kraftige AEG bore- /mejselhammer PN 11 E med SDS Max. Med en slagenergi på 20 J kan du klare selv meget tunge nedbrydningsopgaver. Maskinen her har en 50 mm borekapacitet i beton og har en smart elektronisk indstilling af variabel hastighed. En kraftig maskine som denne er i stand til at løse selv meget hårde opgaver – og AEG har derfor udstyret den med det smarte AVS-system der reducerer vibrationerne markant ved brug, så du har maksimal komfort som bruger. Dette, kombineret med blød opstart, serviceindikator der advarer i god tid mod nedslidte kul, det ergonomiske design og det behagelige softgrip-greb gør at du næsten ikke opdager hvor kraftigt værktøjet du bruger virkelig er. AEG har optimeret det til brugerkomfort.

Du kan også købe den mindre KH 24 IE SDS-Plus bore-/mejselhammer der også er et kraftigt værktøj, men mere kompakt. Det er en 800 W bore-/mejselhammer med SDS-plus der har en 24 mm borekapacitet i beton. Den har en slagenergi på 2,4 J, rotationsstop, sikkerhedskobling, variabel hastighed, slagstop, højre-/venstreløb, ergonomisk softgreb og et lavt vibrationsniveau på kun 14 m/s², så du er dækket helt ind på de nyeste, smarteste egenskaber og features. Du kan læse mere om hvert værktøj nedenfor, bare klik på den vare du vil vide mere om. Der kan du få tekniske data, pris, lagerstatus, leveringsomfang og mere – og hvis du vil vide mere er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 66 15 50 40 eller på vores mail [email protected].

Læs mere
Læs mindre

10 vare(r)

pr. side

10 vare(r)

pr. side