AEG Bore-/Skruemaskiner

Stort AEG bore- og skruemaskine udvalg hos Dorch & Danola. Her i kategorien finder du et kæmpe udvalg af boremaskiner og skruemaskiner fra AEG i mange prisklasser og størrelser. Du kan både finde 18v værktøj, 12v værktøj, diamantboremaskine, ledningsværktøj eller akku værktøj her på siden, og på tværs af alle de forskellige slags bore-/skruemaskiner er kvaliteten altid den samme. Kvaliteten ligger nemlig i top hos AEG og det har den gjort lige siden de blev grundlagt i 1898. Innovativt, intuitivt og troværdigt værktøj er det som AEG er blevet kendt for gennem årene – med god grund. Hvis du allerede har et stykke AEG værktøj og er på udkig efter at udvide din samling, ved du allerede at AEG ikke springer over hvor gærdet er lavest når det gælder kvaliteten – og hvis du leder efter dit første stykke værktøj fra AEG tror vi ikke, du bliver skuffet. Hvis der, mod forventning, er noget der ikke lever op til dine forventninger, skal du huske at du altid er mere end velkommen til at skrive os en mail på [email protected] eller ringe til os på tlf. 66 15 50 40. Vi står klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig.

Maskinerne du ser her på siden er nogle ekstremt alsidige og derfor også essentielle værktøjer at have i sit værksted, garage, firmabil eller på byggepladsen. Du kan både købe en bore-/skruemaskine med akku eller uden – vi sælger også pakker med 2x batterier, og en lader, så vi har gjort os umage for at møde dine behov og sørge for at vi har hvad du skal bruge.

Vi har både de mere kompakte muligheder til dig der skal bruge en billig, kompakt løsning – heriblandt har vi den smarte AEG 12v boremaskine der hedder BS 12G3, der kun er 177mm lang og leveres med et 12v 2.0 lithium batteri. Dette værktøj har et maks. drejningsmoment på 32 Nm og en borekapacitet i stål/træ på 10/30 mm. Med 24-trins momentindstilling så du kan udføre præcisionsarbejde, med soft-grip greb for høj brugerkomfort og med elektronisk afbryder med variabel hastighed. Så har den også 2 gear; 0-350 o/min og 0-1500 o/min. Med 10 mm selvspændende borepatron. Denne smarte lille boremaskine vejer kun 1,6 kg – og det er med batteri.

I samme ende af størrelse og kraft har vi også den endnu mere kompakte og lette AEG 3,6v skruemaskine SE LI-152C. Dette er toppen af kompakte og handy on-the-go skruemaskiner. Dette er et lille værktøj der er perfekt til dig der skal lave mindre skrueopgaver. Håndtaget kan indstilles i vinklet eller lige position – dette er altså bare et ekstremt alsidigt og praktisk værktøj.

I den anden ende af udvalget har vi de, stadig kompakte, men dog mere kraftige bore-/skruemaskiner. F.eks. finder du her AEG-boremaskine BS18C2BL som er en kompakt men kraftig bore-/skruemaskine fra AEG der har en kulfri motor og en 13 mm aftagelig metalborepatron. Dens totale længde er kun på 176 mm. Dens maks. drejningsmoment er på 60 Nm, den har 24-trins momentindstilling og 2-trins gear 0-550 o/min og 0-1900 o/min. Andre smarte features på dette værktøj inkluderer LED-lys og strømindikator, og denne bore/skruemaskine lever igen op til AEGs ry for kvalitet.

Du kan også købe akkuer / batterier, lader og lignende tilbehør fra AEG her hos Dorch & Danola. Som sagt skal du ikke tøve med at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål.

Mail: [email protected]

Tlf: 66 15 50 40

Læs mere
Læs mindre

9 vare(r)

pr. side

9 vare(r)

pr. side