AEG Gipsskruemaskiner

Gipsskruemaskiner fra AEG er nogle meget effektive maskiner der kan tjene dig godt og længe. Du finder mange slags skruemaskiner til gipsvægge her på siden. Du kan f.eks. købe en lille 12v gips skruemaskine med en længde på 254 mm og en kraftig motor der leverer op til 4000 omdrejninger/min og 3 Nm i moment. Det er gipsskruemaskinen BTS12C, og den har en låsbar afbryder, let justering af skruedybde, AEG Pro beskyttelse mod overbelastning og en topklasses driftstid. Dette værktøj kan skrue op til 750 skruer i på ét 3.0 Ah batteri (L1230). BTS12C har også features som LED-lys, smart bælteklips og strømindikator.

Du kan også købe den lidt mere kraftige 18v gipsskruemaskine BTS18BL. Denne skruemaskine er lille og kompakt, men den har en kraftfuld kulfri motor. Den er kun 268 mm lang og vejer kun 1,3 kg uden batteri, men trods den lette vægt og kompakte størrelse leverer den op til 5000 omdr./min og 5 Nm i moment. Den har også den kendte overbelastningsbeskyttelse. Værktøjet tænder først når maskinen presses mod arbejdsmaterialet. Dette har rigtig mange fordele – for eksempel reduceres støjniveauet drastisk i arbejdsområdet, og maskinens driftstid forlænges også drastisk da den kun bruger batteri når det er nødvendigt. Du kan med denne funktion på værktøjet skrue helt op til 3500 skruer i på én opladning af et 5.0 Ah batteri (L1850R). Skruedybden kan nemt justeres, der er indbygget LED-lys, bælteclips og strømindikator. Maskinen er kompatibel med alle AG 18 v batterier.

Det er bare enkelte uddrag af hvad der findes af kvalitets værktøj fra AEG her på vores kategori dedikeret til deres kvalificerede gipsskruemaskiner.

Hvis du har nogle spørgsmål til nogle af produkterne, til levering, eller hvis der er andet du vil vide, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 66 15 50 40 eller på mail [email protected].

Læs mere
Læs mindre

5 vare(r)

pr. side

5 vare(r)

pr. side