Brynje

Brynje står for kvalitet indenfor sikkerhedsfodtøj og arbejdssko til den professionelle bruger i mere end 125 år.

Brynjes produkter er velkendt og accepteret i alle brancher. Den brede accept fra brugersiden skyldes primært Brynjes kompromisløse holdning til altid at levere sikker kvalitet, optimal komfort og flot design.

Brynje har været med til at sætte nye standarder for, hvad sikkerhedssko skal beskytte. Siden 1885 har deres filosofi været, at alle Brynje-kunder skal kunne finde en sikkerhedssko, der passer til netop deres fødder og til den aktuelle arbejdsfunktion. Den skal være veldesignet, velegnet og behagelig at have på.

Her på www.dorchdanola.dk har vi altid et bredt udvalg af sikkerhedssko fra Brynje. Vi har nogle rigtige gode priser på Brynje maskiner og en hurtig levering.

Vi lagerfører en del af Brynje store program af sikkerhedssko, træsko og noget af Brynje's tilbehør som såler og snørrebånd, vi udvikler løbende vort sortiment af Brynje, så det matcher vore kunders behov.

Du er velkommen til at kontakte os for mere Brynje info, tilbud og priser på tlf. 66 15 50 40 eller mail info@dorchdanola.dk og vi vender hurtigst muligt tilbage!

Se vores udvalg af Brynje sikkerhedssko og arbejdsfodtøj til gode priser herunder.


Læs mere
Læs mindre

1 til 24 af 43

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 24 af 43

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2