Carhartt arbejdstøj & modetøj

Dorch & Danola tilbyder et stort udvalg af arbejdstøj. Blandt vores udvalgte mærker fører vi Carhartts klassiske arbejdstøj. I vores store sortiment har vi både arbejdstøj og fritidstøj. Carhartt er et de mest populære mærker på markedet for praktisk arbejds- og fritidstøj. Tøjet er konstrueret til at klare selv de hårdeste opgaver i alle klimaer. Hos os finder du et godt udvalg af både arbejdsjakker, arbejdsbukser, jeans, skjorter og tilbehør.

Carhartt arbejdsbukser

Når du udfører manuelt arbejde, er det vigtigt at arbejdstøjet er praktisk og slidstærkt. Carharrt arbejdsbukser lever op til alle krav, uanset om du bruger dem på arbejde eller derhjemme.

Det er vigtigt at din påklædning er funktionel og slidstærk, når du skal udføre arbejdsopgaver - uanset om det er på byggepladsen eller andre steder. Med Carhartt arbejdsbukser er du sikret et funktionelt, gennemtænkt design og kvalitet, der holder. Hos Dorch & Danola er en af de mest populære modeller arbejdsbukserne Denim Multi Pocket Tech, der er fremstillet af 100% bomuldsdenim med forstærkning. Bukserne har tredobbelte syninger for ultimativ holdbarhed og mange lommer, så værktøjet er lige ved hånden.

Carhartt veste

Skal du arbejde udendørs i det danske vejr, er det vigtigt at være forberedt på lidt af hvert. En vest er en god løsning til overgangsmåneder, eller som ekstra lag til de rigtigt kolde dage. Carhartts veste varmer godt uden at fylde for meget, og du har fuld bevægelsesfrihed. En af vores foretrukne modeller, Brookville Black, er fremstillet i et let nylonmateriale, så den er vandafvisende. Desuden er den udstyret med mange praktiske lommer, så du stadig kan du holde styr på værktøj, mobil og alt andet. Vesten er god som ekstra lag, da den ikke fylder for meget, så der er plads til en sweatshirt under. Med flere lag kan du bedre regulere varmen og tage et lag af eller på, alt efter vejret og om du arbejder hårdt, eller lige skal have en kop kaffe og en pause.

Carhartt tasker

Dorch & Danola fører ikke kun Carhartts arbejdstøj, vi har også Carhartts tasker på lager. Du kan vælge mellem både rygsække, rejsetasker og computertasker. Alle tasker er slidstærke og praktiske og fås i forskellige modeller og størrelser.

Carhartts historie - All American kvalitet

Carhartt er ikonisk amerikansk workwear - produceret til hårdtarbejdende mænd og kvinder siden 1889. Carhartt startede som en ganske lille virksomhed med to symaskiner og en håndfuld ansatte med at sy overalls til lokale jernbanearbejdere. Det gik ikke så godt til at begynde med, men Carhartts ejer gik ud og spurgte jernbanearbejdere, hvad de egentlig havde brug for. Derefter blev Carhartts overalls standarden for kvalitetsarbejdstøj, og virksomheden udvidede hurtigt. Siden da har Carhartt arbejdet med udgangspunkt i de mennesker, der bruger arbejdstøjet, og deres behov.

I 70’erne og 80’erne blev Carhartts arbejdstøj også populært som fritidstøj - og det fungerer også rigtigt godt uden for arbejdstid, uanset om du skal holde varmen til en fodboldkamp, bygge nyt derhjemme, eller er på fisketur og gerne vil holde dig tør.

Teknologien bag tøjet

Carhartt har altid været innovative når det gælder teknisk tøj - lige fra opfindelsen og brugen af det klassiske ‘brown duck’- materiale i 1880’erne til nutidens Full-swing Stretch og Storm Defender-materialer. Med ekstra plads til bevægelse eller vandtætte, åndbare membraner lever Carhartt op til nutidens behov for funktionelt arbejdstøj og er med helt på front af teknologien.

Dorch & Danola i tilbyder hele Carhartt's sortiment af arbejdstøj. Leder du efter noget, du ikke lige kan finde på vores side, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 66 15 50 40 eller mail: info@dorchdanola.dk

 

Læs mere
Læs mindre

1 til 24 af 36

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 24 af 36

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2