Nu kan du lease Festool værktøj hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola kan vi tilbyde et af markedets mest fordelagtige leasingkoncepter - Festool Business Lease

Rigtig mange håndværkere og virksomheder vælger at lease deres nye maskiner og værktøj, da der er nogle helt klare fordele. Nul træk på likviditeten, nul vedligeholdelse og nul uforudsete udgifter med Festool Business Lease. Festools leasingkoncept henvender sig til profesionelle håndværkere i Danmark - store som små håndværkerfirmaer. Festool Business Lease er en løsning, som inkluderer alt du behøver, når det gælder el-værktøj. Festool Business Lease aftalen er med tilhørende service som fx ny maskine ved tyveri og reparationsservice inkl. fri fragt, som indgår i alle 36 måneder. Det giver dit firma en unik mulighed for at anvende Festool værktøj eller opgradere værktøjet til en lav, fast månedsydelse (Faktureres kvartalsvis).

 

Rigtig mange erhvervskunder vælger at lease deres nye Festool værktøj, da der er nogle helt klare fordele.
- Del betalingen af dine maskiner op i 36 mdr.
- God likviditet, så du kan bruge dine penge på din forretning.
- En glad revisor og mulighed for hurtig afskrivning.
- Kun 5% i restværdi på alle Festool Business Lease aftaler.
- Ingen udbetaling.

 

Nysgerrig på Festool leasingkonceptet?
Er du blevet nysgerrig om Festool Business Lease måske er noget for dig og gerne vil se hvilke Festool maskiner du kan lease, så kan du bladre i Festool Business Lease brochuren som også indeholder mange forskellige færdige pakkeløsninger. Du kan også finde eksempler på månedsydelse, på en del af Festools maskiner i Festool Business Lease brochuren. Dorch & Danola er autoriseret Festool forhandler og vil selvfølgelig være behjælpelig med, at skræddersyg en god løsning for dig. Kontakt Dorch & Danola hvis du har spørgsmål på telefon 66 15 50 40 eller mail [email protected]. 

 

Her kan du se Festool Business Lease brochuren med forskellige løsningsmodeller!

 

Dorch & Danola tilbyder Festool Business Lease i samarbejde med leasingselskabet Grenkeleasing Aps, som håndterer økonomien bag Festool Business Lease. Når du leaser dit Festool værktøj, er det finansieringsselskabet (Grenkeleasing Aps), som ejer værktøjet, og som efter indgåelse af aftale, overdrager brugsretten til din virksomhed. Minimumskøb af Festool værktøj for DKK 3.500,- før at en leasing kontrakt kan oprettes.
Bemærk - Det er kun virksomheder med et CVR-nr. der kan benytte sig af Festool Busines Lease konceptet og bliver kreditgodkendt af Grenkeleasing Aps.

 

Vi skriver ikke noget med småt
- El-værktøj til en fast lav månedsydelse. Ydelserne opkræves hvert kvartal.
- Oprettelse af en leasingaftale koster DKK 0,-.
- GRATIS fragt på Festool Business Lease værktøjet.
- Fri reparationsservice i 3 år inkl. sliddele.
- Reparationer afhentes og leveres GRATIS med UPS.
- Tyveriforsikring indgår i 3 år.
- Køb af værktøj efter leasingperioden til en lav restværdi (5 %).

 

Læs mere om Festool Business Lease her!

Se de ofte stillede spørgsmål om Festol Business Lease her!

 

Vil du gerne lease andet værktøj og maskiner end Festool?
Hos Dorch & Danola samarbejder vi med flere finansierings- og leasingselskaber, således kan vi tilbyde vores kunder både nye og brugte maskiner fra andre mærker også. Hvor du kan vælge en løbetid fra 12 måneder og op til 72 måneder. Kontakt vores leasingafdeling, så finder vi den leasingløsning, der passer dig bedst.