Makita bordrundsav MLT100X inkl. understel

Varenummer:
MLT100X

Ikke på lager

Pris: DKK 4.995,00

Specialpris (inkl. moms) Inkl. moms: DKK 4.159,00 Ekskl. moms: DKK 3.327,20

Beskrivelse
Detaljer

Makita bordrundsav med stort arbejdsbord af trykstøbt aluminium. Bordrundsaven har blød opstart og anti-genstartsfunktion. Arbejdsbordet kan via teleskopudtræk udvides til højre og bagud. Saven leveres inkl. sammenklappelig arbejdsbord med hjul.

Om du skal flække brædder på langs, save dem til lister eller forkorte gulvplanker, så vil en bordrundsav være din ven. Den håndholdte rundsav kommer – på trods af at den er et af de mest anvendte elværktøjer - til kort overfor bordrundsaven, når det gælder præcisionsskæring af lange og lige snit.

Tekniske data

  • Optaget effekt: 1500 Watt
  • Omdrejninger: 4300 min-1
  • Max. skærehøjde ved 90°: 93 mm
  • Max. skærehøjde ved 45°: 64 mm
  • Klinge diameter Ø :260 mm
  • Klingehul Ø: 30 mm
  • Lydtrykniveau: 92,0 dB
  • Lydeffektniveau: 105,0 dB
  • Dimensioner (LxBxH): 726 x 984 x 333 mm
  • Vægt ekskl. ledning (EPTA) 38,7 kg

 

Medleveret:
SAVKLINGE 260X30X40Z B-32770

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
Leveringsmetode DSV Palle gods 30-500 Kg. DKK 425,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.