Makita dykpumpe PF0410

Makita dykpumpe - Snavset vand
Varenummer:
PF0410

Ikke på lager

Inkl. moms: DKK 779,00 Ekskl. moms: DKK 623,20
Beskrivelse
Detaljer


Makita dykpumpe god til dræning af beskidt og mudret vand med faste småpartikel størrelse max 35 mm. Dykpumpen har en maksimal vandmængde på 8400 liter i timen. Desuden har denne dykpumpe en maksimal lufthøjde på 5 meter. Den maksimale pumpekapacitet er 140 liter i minuttet. Denne dykpumpe til snavset vand har en maksimal nedsætningsdybde på 5 meter. Med Auto-reset funktion og med justerbar svømmeafbryder. Restvandsmængde 40 mm.


Dykpumpen er super god til regnvandsbeholdere, regnvandstønder, havevanding, grøfter, oversvømmelser, slambrønde, reservoirer, havedammen, swimmingpools, brønde, skakte og kældre. 

Teknisk data: 
Optagen effekt: 400 Watt.
Vandmængde: 8400 l/time
Max løftehøjde: 5 meter.
Restvands mængde: 40 mm.
Max pumpe kapacitet: 140 l/ min.
Max Partikelstørrelse: 35 mm.
Max Nedsænknings dybde: 5 meter.
International beskyttelsesklasse IPX8
Dimensioner (LxBxH) 160x168x345 mm
Vægt /målt EPTA 4,27 kg

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 0-5 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.