Meget mere Makita!

1 til 48 af 88

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Meget Mere Makita!

Hos Dorch & Danola ved vi, at efterårsferien ofte bruges på byggeprojekter og julen er fyldt med hårde pakker til dem med hænderne skruet rigtigt på. Derfor skal du da også have muligheden for at fylde værkstedet og pakkerne med kvalitetsgrej fra Makita, uden at det sprænger budgettet.

Og det kan du i vores store Meget Mere Makita-udsalg, der kører fra 1/10 til 31/12, hvor du kan finde alt fra vinkelslibere til varmluftpistoler fra det populære mærke, der helt sikkert vil vække glæde i både håndværkersjakket som hjemmeværkstedet.

Om Makita

Makitas produkter er udviklet med mere end 100 års erfaring og anerkendes for deres enestående ydelse og høje kvalitet.

Den japanske elværktøjsproducent Makita har gjort forretninger i hele verden i flere årtier, drevet af sit ønske om at hjælpe mennesker med sikkert og effektivt at bygge bedre hjem og levemiljøer, samtidig med at de beskytter miljøet. Makitas langsigtede målsætning er at skabe et globalt fællesskab, der fremmer virksomhedens brand på bedst mulig vis. Med forretninger i hele verden har Makita mere end 40 datterselskaber i alle verdensdele. Virksomheden har produktionsanlæg i alle dele af verden. Ud over Japan fremstilles Makitas produkter i USA, Kina, Storbritannien, Rumænien, Thailand og Tyskland.

Med sit langsigtede arbejde og sine ambitiøse målsætninger har Makita præsteret at udvikle sit service- og salgsnetværk til et af de bedste i branchen. Virksomhedens globale salgs- og servicenetværk og dens fabrikker, med deres kapacitet til at fremstille førsteklasses værktøjer, skaber et stærkt fundament for Makitas brand og vækst.

Kampagnen gælder til 31. december 2020 eller så længe lager haves.

Læs mere
Læs mindre