Metabo Akku Hækkeklipper AHS 36V, 55cm

Metabo
Metabo hækkeklipper AHS36V med 1 stk. batteri og har en klippelængde 550mm.
Metabo hækkeklipper AHS36V med 1 stk. batteri og har en klippelængde 550mm.
Varenummer:
602177000

Fjernlager (Mere info)

Pris: DKK 3.540,00

Specialpris (inkl. moms) Inkl. moms: DKK 2.095,00 Ekskl. moms: DKK 1.676,00

Beskrivelse
Detaljer

Slip for det generende elkabel når du klipper hæk. Med Metabo akku hækkeklipper AHS 36V opnår du en mere behalig klipning af hækken, da hækkeklipperen blandt andet er let og arbejder vibrationssvagt.

Metabo hækkeklipper AHS36V med transparent håndbeskyttelse for frit udsyn til skæreområdet,  sikkerheds-underkniv, sikkerhedstohåndsbetjening og udstyret med Metabo's elektroniske kniv lynstop på 0,3 sekunder der udløses, hvis et af de to kontakter slippes. På den måde er det umuligt at gribe utilsigtet ind i knivene, mens de kører.
 
Metabo hækkeklipper AHS36V har høj skæreydelse på grund af det nedgearede 2-trinsgear og laver et rent snit ved hjælp af knivtænder, der er slebet optimalt på begge sider i en vinkel på 30°. Særlig skarp på grund af diamantslebne knivtænder. Metabo laver dobbelt-diamantslebne knivtænder for mærkbart længere levetid, også ved hård konstant brug.

Metabo elektronisk overbelastningssikring til beskyttelse af hækkeklipperen ved blokering af knivene på grund af fremmedlegeme som fx tråd. Det udmønter sig i en betydelig længere levetid for maskinen.

Behaligt at arbejde med på grund af vibrationssvagt løb, perfekt ergonomi og gummibelagt håndgreb på hækkeklipperen.

Teknisk data:
batteritype Li-ion
batterispænding 36 V
batterikapacitet 1,5 Ah
batteriernes brugstid ca. 50 min
skærestyrke 18 mm
skærelængde 53 cm
snittal i tomgang 2.700 /min
vægt (med batteri) 3,9 kg

Medleveret: 1 stk. Li-ion batteri (36V/1,5Ah), hurtigoplader, opbevaringskassette   

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 5-10 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 5-10 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 5-10 Kg. DKK 125,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 5-10 Kg. DKK 75,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 5-10 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 5-10 kg. DKK 99,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.