Metabo batteri 18V 5.2 Ah akku

Metabo
Metabo batteri 18V 5.2 Ah Li-Power Extreme SlideIn akku. 75% større udholdenhed sammelignet med 3,0 Ah batterier.
Metabo batteri 18V 5.2 Ah Li-Power Extreme SlideIn akku. 75% større udholdenhed sammelignet med 3,0 Ah batterier.
Varenummer:
625587000

På lager

Inkl. moms: DKK 695,00 Ekskl. moms: DKK 556,00
Beskrivelse
Detaljer

Passer til alle 18 V Metabo maskiner.

75% mere udholdenhed med Metabo batteri 5.2 Ah. Sammenlignet med 3.0 Ah-batteriet kan du arbejde op til 75% længere uden en ny opladning! Det rækker ofte til mere end en arbejdsdag.

Samme størrelse, samme vægt. Det nye Metabo 5.2 Ah batteri vejer ikke et gram mere og er ikke en millimeter større. Mere udholdenhed med samme komfort.

Ikke følsom overfor kulde og varme! Det fuldt opladte batteri leverer 100% power fra –15 ° til +50 °C. På den måde kan du udføre dit arbejde ved enhver temperatur.

5.2 Ah batteriet er 100% kompatibel og passer til alle aktuelle og fremtidige Metabo 18 volt maskiner og opladere. Giv dine Metabo maskiner endnu mere power!

Metabo 18V 5.2 Ah akku batteri er med "AIR COO LED"-ladeteknologi. Varm luft i batteriet suges ud af en højeffektiv blæser i opladeren. Dette afkøler batteriet, forkorter opladningstiden og forlænger levetiden.

Intelligent batteristyring i batteriet. Den innovative processor sørger for et perfekt samspil af alle komponenter og dermed for en optimal udnyttelse af den tilgængelige energi.

Kapacitetsvisning i dit Metabo batteri. Fire LED-lamper viser batteriets opladningstilstand med et tryk på en knap.

Svømmende lejring af battericellerne. Beskytter cellerne mod beskadigelse på grund af stød eller slag og sikrer dermed en længere levetid.

Enkeltcelleovervågning (ES CP) i Metabo batteriet. Til beskyttelse af hver enkelt battericelle mod for stor afladning under arbejdet og mod  overopladning under opladningen.

Indbygget temperaturovervågningssystem i Metabo batteriet.Systemet kontrollerer permanent batteriets temperatur.

3 års garanti på batteriet
 
Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 0-5 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.