Metabo Hækkeklipper HS 8865, 65cm

Metabo
Metabo hækkeklipper HS 8865 har en klippelængde 650mm og en klippekapacitet Ø 26mm.
Metabo hækkeklipper HS 8865 har en klippelængde 650mm og en klippekapacitet Ø 26mm.
Varenummer:
608865000

Ikke på lager

Pris: DKK 3.040,00

Specialpris (inkl. moms) Inkl. moms: DKK 2.095,00 Ekskl. moms: DKK 1.676,00

Beskrivelse
Detaljer

Metabo hækkeklipper HS 8865 med stor håndbeskyttelse,  sikkerheds-underkniv, sikkerhedstohåndsbetjening med ekstra afbryder i håndgrebet og op til 50% mere rækkevidde takket være Metabos grebsystem. Udstyret med Metabo's patenteret mekanisk hurtigbremsning (kniv stop) på 0,05 sekunder der udløses, hvis et af de to kontakter slippes. På den måde er det umuligt at gribe utilsigtet ind i knivene, mens de kører.
 
Metabo hækkeklipper HS8865 har høj skæreydelse på grund af det 2-trinskobledegear og laver et rent snit ved hjælp af knivtænder, der er slebet optimalt på begge sider i en vinkel på 30°. Særlig skarp på grund af diamantslebne knivtænder. Metabo laver dobbelt-diamantslebne knivtænder for mærkbart længere levetid, også ved hård konstant brug.

Metabo S-automatic sikkerhedskobling der beskytter dig og hækkeklipperen ved blokering af knivene på grund af fremmedlegeme som fx tråd. Det udmønter sig i en betydelig længere levetid for maskinen.

Stødværn er det ekstra store værn der forhindrer tilbageslag på hækkeklipperen fx hvis man støder op i mure, stammer eller sten.

Metabo hækkeklipper HS8865 er udstyret med kabeltrækaflastning og brugervenlig afgangsluft i enhver arbejdssituation.

Hækkeklipperen har en rolig gang ved hjælp af modsatløbende sakseknive og har en meget god ergonomi.

Metabo HS 8865 har en lav vægt for kraftbesparende arbejde og et ergonomisk formet bøjlegreb samt en optimal placering af tyngdepunktet som modvirker udmatning under arbejdet.

Teknisk data:

skærestyrke 26 mm
skærelængde 650 mm
knivafstand 34 mm
snittal i tomgang 2.900 /min
nominel optagen effekt 660 W
vægt uden netkabel 4,2 kg

Medleveret: Stødværn, opbevaringsbeholder   

Metabo hækkeklipper Pro 88 serien er meget service venlig, kulsæt renses og skiftes gennem låg på toppen og en knækket ledning skiftes gennem låg på håndtag.


 

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 5-10 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 5-10 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 5-10 Kg. DKK 125,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 5-10 Kg. DKK 75,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 5-10 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 5-10 kg. DKK 99,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.