Metaldrejebænke Luna ML 714

Luna
En supportdrejebænk, der er velegnet til modelbyggere, værktøjsmagere, finmekaniske værksteder, service- og reparationsarbejder.
En supportdrejebænk, der er velegnet til modelbyggere, værktøjsmagere, finmekaniske værksteder, service- og reparationsarbejder.
Varenummer:
206500209

Ikke på lager

Inkl. moms: DKK 8.995,00 Ekskl. moms: DKK 7.196,00
Beskrivelse
Detaljer
En supportdrejebænk, der er velegnet til modelbyggere, værktøjsmagere, finmekaniske værksteder, service- og reparationsarbejder. Til bearbejdning i metal, plast etc. Vridningsstift, forstærket stativ med v-prisme, der giver præcis styring af support og pinoldok. Hovedspindlen er lejret i kraftige præcisionskuglelejer. Variator til trinløs hastighedsregulering.
Levereres komplet med motor med én hastighed - beskyttelsesklasse IP 54, centrerpatropn med 2x3 bakker Ø 80 mm og mellemflange, faste pinoler, 4-vejs værktøjsholder til 15 mm værktøj. Digital aflæsning af omdrejningstal, tværslæde og topslæde.

Udførelse Bord
Drejelængde mm 350
Pinolhøjde mm 90
Drejediameter over vanger mm 180
Gennemboring mm 20
Konus i spindeldok MK 3
Konus i pinoldok MK 2
Spindelhastighed stk. variabel
Spindelhastighed o/min. 100-3000
Længdetilspænding stk. 0.10-0.20
Længdetilspænding mm/r 0.10-0.20
Tværslædens bevægelse mm 65
Topslædens bevægelse mm 55
Gevindstigning stk. 10
Gevindstigning mm 0.4-2.0
Gevindstigning stk. 8
Gevindstigning gev./tomme 12-52
Støjniveau dB (A) 72,3
Motorspænding V 230 1-fase 50 Hz
Motoreffekt kW 0.35
Mærkestrøm A 1.5
Vægt kg 44
Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
Leveringsmetode DSV Palle gods 30-500 Kg. DKK 425,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.