M12 maskiner

Filter

1 til 48 af 76

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Milwaukee M12™: En serie af kompakt kvalitetsværktøj

Milwaukees M12™ serie indeholder kraftige og kompakte kvalitetsværktøjer, som er de fleste professionelle håndværkeres foretrukne, når de har begrænset plads at arbejde på. Serien består af mere end 90 værktøjer og bliver dermed den største kompakte batteridrevne serie på markedet.

3 fordele ved M12™ maskinerne

Alle maskinerne i M12™ serien er bygget op omkring tre innovationer:

Powerstate™ kulfri motor
Redlink Plus™ elektronik
Redlithium-ion™ batterier

Den kulfrie Powerstate™ motor er designet til den professionelle håndværker, der prioriterer høj ydelse og lang levetid og samtidig ønsker et minimum af støj. Med den smarte Redlink Plus™ elektronik kan værktøj og batteri tale sammen og på den måde beskytte maskinen mod overbelastning. Det fører i sidste ende til længere driftstid og levetid. De geniale Redlithium-ion™ batterier har op til 40 % længere levetid og 20 % mere kraft end andre lithium-ion batterier. Selv under ekstremt kolde arbejdsforhold – faktisk helt ned til -20°C – leverer Milwaukees batterier en suveræn ydelse. Det samme gælder under ekstremt varme arbejdsforhold, hvor batterierne er 20 % køligere end andre lithium-ion batterier.

Et stort udvalg af Milwaukee M12™ maskiner

Her på denne kampagneside finder du et stort udvalg af akkumaskiner fra Milwaukees M12™ serie. Alle sammen til priser, der er lige så stærke som maskinerne. Udvalget dækker over slagboremaskiner, slagskruemaskiner, boremaskiner, vinkelboremaskiner, polermaskiner, multiværktøj, båndsave, håndsave, stiksave, bajonetsave, borehammere, batterier og meget mere.

OBS: Kampagnen kører fra den 3. maj 2021 kl. 8.00 til den 9. maj 2021 kl. 23.59. Der er et begrænset antal af nogle af kampagnevarerne. Vi tager derfor forbehold for udsolgte varer. Du kan allerede nu se tilbudsvarerne på kampagnesiderne, men priserne ændres først mandag den 3. maj kl. 8.00.

Læs mere
Læs mindre