M18 maskiner

Filter

1 til 48 af 137

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Milwaukee M18™ maskiner

Her på denne kampagneside finder du et stort udvalg af akkumaskiner fra Milwaukees M18™ serie til priser, der er lige så stærke som maskinerne. Udvalget dækker over slagboremaskiner, slagskruemaskiner, bore- og skruemaskiner, rundsave, stiksave, kap-/geringssave, bajonetsave, vinkelslibere, havemaskiner, borehammere, multiværktøj, støvsugere, batterier, ladere og meget mere.

Derfor skal du gå efter M18™ serien

Det særlige ved Milwaukees batteridrevne M18™ serie er kombinationen af professionel styrke, lav vægt, ekstrem ydelse, lang levetid og suveræn ergonomi. Batterierne er Milwaukees Redlithium-ion™ batterier, som har op til 40 % længere levetid og 20 % mere kraft end andre lithium-ion batterier. Selv under ekstremt kolde arbejdsforhold – faktisk helt ned til -20°C – leverer Milwaukees batterier en suveræn ydelse. Det samme gælder under ekstremt varme arbejdsforhold, hvor batterierne er 20 % køligere end andre lithium-ion batterier. Redlithium-ion™ batterierne er desuden uden hukommelseseffekt, som betyder, at de har længere driftstid. De mange fordele ved M18™ akkumaskinerne gør, at du kan optimere din arbejdstid og på den måde nå meget mere i løbet af din arbejdsdag.

Har du brug for hjælp?

Vi ved, at det kan være svært at finde ud af, hvilken maskine der passer til lige præcis dig og dine behov. Derfor er vi selvfølgelig klar til at vejlede dig, så du får det helt rigtige udstyr og kommer godt i mål med dine projekter. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på denne side.

OBS: Kampagnen kører fra den 3. maj 2021 kl. 8.00 til den 9. maj 2021 kl. 23.59. Der er et begrænset antal af nogle af kampagnevarerne. Vi tager derfor forbehold for udsolgte varer. Du kan allerede nu se tilbudsvarerne på kampagnesiderne, men priserne ændres først mandag den 3. maj kl. 8.00.

Læs mere
Læs mindre