Tilbehør

Filter

1 til 48 af 157

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Masser af Milwaukee tilbehør

Her finder du et stort udvalg af tilbehør til Milwaukees værktøj og maskiner. Udvalget dækker over bitssæt, vaterpas, værktøjskasser, arbejdslamper, sikkerhedsbriller, skruetrækkersæt, bajonetsavblade, målebånd, køletasker, arbejdsbukser, arbejdsbordplader og meget mere.

Tilbehøret gør din arbejdsdag nemmere

Milwaukees maskiner er kendt for at være stærke og af høj kvalitet. Det samme kan man sige om Milwaukee tilbehøret. Med det helt rette tilbehør får du mest muligt ud af dit værktøj, og det kan være med til at gøre din arbejdsdag nemmere og hjælpe dig godt i mål med dine projekter. En god arbejdslampe giver dig for eksempel den helt optimale belysning, så du undgår smuttere, fordi du ikke kunne se ordentligt. Og med en arbejdsbordplade, som kan monteres på dine PACKOUT™ produkter, kan du lynhurtigt skabe en arbejdsplads til for eksempel tegninger eller mindre samlearbejde, når du er på farten.

Gå på opdagelse blandt det store udvalg af Milwaukee tilbehør, som kan gøre din arbejdsdag nemmere og være med til at optimere din arbejdstid. Du finder garanteret noget, du ville ønske, at du altid havde haft.

OBS: Kampagnen kører fra den 3. maj 2021 kl. 8.00 til den 9. maj 2021 kl. 23.59. Der er et begrænset antal af nogle af kampagnevarerne. Vi tager derfor forbehold for udsolgte varer. Du kan allerede nu se tilbudsvarerne på kampagnesiderne, men priserne ændres først mandag den 3. maj kl. 8.00.

Læs mere
Læs mindre