Om Dorch & Danola A/S

 
 

Kort om Dorch & Danola

Dorch & Danola A/S er din håndværkerbutik og netbutik, når du mangler det rigtige værktøj og tilbehør.

Som kunde hos Dorch & Danola A/S har du adgang til vores produktsortiment på mere end 15.000 varer til industrien, den professionelle håndværker og gør-det-selv manden.
Vi forhandler alle de førende produkter og alle de kendte mærker som, FESTOOL, Maktia, Teng Tools, Holzmann, ESSVE, Milwaukee og mange flere. 
Vi sælger alt inden for akku maskiner, el-værktøj, håndværktøj, stationær maskiner og tilbehør dertil. 
Kan du ikke finde varen, er du velkommen til at kontakte os, så vil vi meget gerne bestille den ønskede vare hjem til dig. 
Du kan altid selv vælge, om du vil have varen leveret eller om du selv vil afhente varen på vores lager i Odense.

Butik, showroom, værksted og lager

Vi har en 1500kvm stor butik med showroom og eget lager.

På vores eget serviceværksted reparerer og servicerer vi alle kendte mærker i el-værktøj, akku maskiner, gulvslibemaskiner, luftværktøj og kompressorer mm.
Vi er autoriseret garanti-værksted for FESTOOL, Milwaukee, AEG, Ferax, Holzmann, Proxxon og Luna maskiner.

Du kan læse mere om vores værksted og reparation af elværktøj og maskiner her

Vi gør dog opmærksom på, at det er ikke alle varer vi har udstillet i butikken og har på lager, som vi har på netbutikken. Der vil være varer som vi bestiller direkte til dig fra producenten.

Historien om Dorch & Danola A/S

Dorch & Danola A/S er en uafhængig håndværkerbutik og netbutik på det danske marked og er en 100% familie ejet virksomhed i dag.
Dorch & Danola A/S blev grundlagt af Aage N. Dorch værktøjs- og maskinforretning i Odense i 1931. I 1934 solgte han firmaet og det kom til at hedde Dorch’s eftf.
Dorch’s eftf. blev købt af Torben H. Madsen i 1996 og en nyudvikling startede.
I 1999 ændrede Dorch’s eftf. navn til Dorch & Danola A/S. Navnet tog udgangspunkt i en sammenlægning af Dorch's Eftf. (1931), Danola A/S (1948) og Fem/Bison (1990). Sammenlægningen fandt sted i 1999 og har skabt en totalleverandør til gavn for både industrien, den professionelle håndværker og gør-det-selv manden.
I 2002 er Lunds Elektro Service blevet tilkøbt og eget serviceværksted blev tilknyttet.

Ved at forene de fire firmaers stærkeste produktprofiler, har Dorch & Danola A/S formået at skabe et bredt produktsortiment og er forhandler af alle de kendte mærker i branchen. Samt service og reparation af værktøj og maskiner på eget serviceværksted. Dorch & Danola A/S er i konstant udvikling og vil også i fremtiden profilere sig som en seriøs udvikler og producent af sammenhængende løsninger til industrien og håndværkeren.

Kontakt Dorch & Danola A/S

Du er naturligvis altid velkommen til at ringe til os. Nummeret er: (+45) 66 15 50 40. Telefonerne er åbne i voeres åbningstider (Se tider nederst).
Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os via email:[email protected]

Følg os på facebook eller besøg os i Odense.

Adresse:
Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

+45 66 15 50 40

CVR: 84512028