Proxxon Finboresliber FBS 240/E inkl. 43 stk. Værktøj

Inkl. 43 stk. værktøj
Varenummer:
28472

Ikke på lager

Inkl. moms: DKK 609,00 Ekskl. moms: DKK 487,20
Beskrivelse
Detaljer
Det maksimale omdrejningstal på 20.000 omdr./min kan fuldelektronisk nedbringes til 5.000 omdr./min. Den elektroniske hastighedskontrol sikrer, at der er næsten samme drejemoment ved alle omdrejninger. Dette er specielt vigtigt ved finboring, børstning og polering.

Spindlen er med kuglelejer og er forsynet med låseknap for hurtigt skift af værktøj. Halsringen på 20 mm gør at denne maskine kan indsættes i MICROMAT borestandere, horisontalstandere og overfræsere.

Højtudviklet, balanceret og præstationsvillig specialmotor giver dig en lang levetid. Huset er af glasfiberforstærket POLYAMIDE med puder, der giver et godt greb om maskinen.

Leveres med 40 indsatsværktøjer i praktisk opbevaringsæske.

Tekniske data
- Omdrejninger/min: 5.000 - 20.000 (trinløst)
- Maksimalt forbrug: 100 W, 220 V
- Vægt: 450 gram
- Beskyttelseisoleret til Klasse 2
- Spændepatron til lynskift af skafter fra 0,3 mm - 3,2 mmaa
Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 0-5 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.